- 71,314
- 43,852
- 113
Haydiiiii depppp basssss olum sanki ben 3 0 gerideyim azıcık gayrettt
İyi gecelerrr kralHerkeze iyi geceler
İyi geceler dostumHerkeze iyi geceler
buna inat alt aldım bu oranlara oynamam ama inat ettimBnce gelecek
Adama bak ya sayemizde köşeyi döncekbuna inat alt aldım bu oranlara oynamam ama inat ettim
dakka 80 den sonra 3-1 biter bu mac boz kuponu dinle beniAdama bak ya sayemizde köşeyi döncek
Bozmaktan konu acmayin yahu gecen 30a 2700 veren kupona cash 1800 verdi bozmadik ac kaldik 😑Bende bozma olmaz kanka
Sigara paketten çıktı yak beni yak yak diye yalvariyoBozmaktan konu acmayin yahu gecen 30a 2700 veren kupona cash 1800 verdi bozmadik ac kaldik 😑
Yol yakinken vazgec sigaradan.ben artik hic tek aigara icmiyorum kesmiyor hep 2 tane pes pese yakiyorum.ama cok pisman ve kendime kizginim ictigim icin 😡😡Sigara paketten çıktı yak beni yak yak diye yalvariyo
ben normal de 1 paket sigaryı 3 gunde ıcerdım. bu ara ne olduysa 1.5 günde bitiyor 2.güne gecmeden paket alıyorumYol yakinken vazgec sigaradan.ben artik hic tek aigara icmiyorum kesmiyor hep 2 tane pes pese yakiyorum.ama cok pisman ve kendime kizginim ictigim icin 😡😡
Abi ben onu bırakmaya çalışıyorum da o beni bırakmıyo aramızda değişik bir bağ varYol yakinken vazgec sigaradan.ben artik hic tek aigara icmiyorum kesmiyor hep 2 tane pes pese yakiyorum.ama cok pisman ve kendime kizginim ictigim icin 😡😡
Abi ben onu bırakmaya çalışıyorum da o beni bırakmıyo aramızda değişik bir bağ var
La sigara diyip durdunuz simdi sizin yuznuzden 2 dal daha icicem 1.45x2=2.90 gitti yineben normal de 1 paket sigaryı 3 gunde ıcerdım. bu ara ne olduysa 1.5 günde bitiyor 2.güne gecmeden paket alıyorum