- 22,968
- 20,895
- 113
Snaa dokunmaz dost atarsın bı 500 takılırsinbonusu bu maca attım 1 gole o bile olmadı yattı
Snaa dokunmaz dost atarsın bı 500 takılırsinbonusu bu maca attım 1 gole o bile olmadı yattı
Herkes bir değildirrrrr reiiiiss ben böyle bir insanım sadık bir insanımdır 22 senedir aynı takımı tutuyorum 6 senedir aynı kadını seviyorum Karahanlı bile benim sadakatimi takdir ediyo 😆😆Deme böyle şeyler böyle diyenler çoktan toprak oldu
yok tükendik artıkSnaa dokunmaz dost atarsın bı 500 takılırsin
22 fazla oldu doğumdan itibaren saymisim öyle bi Galatasarayliyim yani sen düşün hshhahahsjsHerkes bir değildirrrrr reiiiiss ben böyle bir insanım sadık bir insanımdır 22 senedir aynı takımı tutuyorum 6 senedir aynı kadını seviyorum Karahanlı bile benim sadakatimi takdir ediyo 😆😆
33 Senedir SAMSUNSPOR'LUYUM 16 Yıldır aynı kadınla beraberim 9 yıldır evliyim seninkide bişe miHerkes bir değildirrrrr reiiiiss ben böyle bir insanım sadık bir insanımdır 22 senedir aynı takımı tutuyorum 6 senedir aynı kadını seviyorum Karahanlı bile benim sadakatimi takdir ediyo 😆😆
Heyytytyt beeeeee ALFA adammm mutluluğunuz daim olsunnn33 Senedir SAMSUNSPOR'LUYUM 16 Yıldır aynı kadınla beraberim 9 yıldır evliyim seninkide bişe mi
Cümlemizin kardesımHeyytytyt beeeeee ALFA adammm mutluluğunuz daim olsunnn
Oda bişey mi ben ilkokul sınıf arkadaşımla evliyim 9 ve 5 yaşında 2 oğlum var33 Senedir SAMSUNSPOR'LUYUM 16 Yıldır aynı kadınla beraberim 9 yıldır evliyim seninkide bişe mi
Maşallah ALLAH bozmasın dostumOda bişey mi ben ilkokul sınıf arkadaşımla evliyim 9 ve 5 yaşında 2 oğlum var
Benim de 8 yaşına girecek oğlanOda bişey mi ben ilkokul sınıf arkadaşımla evliyim 9 ve 5 yaşında 2 oğlum var
Teşekkür ederim tekrardan telafi etcem 1 2 güne🤣🤣Canın sagolsun dost anlasılan sana bırdaha roll yok 🤣
Banada yaptırana dost 25 TL attaCanın sagolsun dost anlasılan sana bırdaha roll yok 🤣
Konu amacını aşmış kanka 🤣🤣bonusu bu maca attım 1 gole o bile olmadı yattı
250 yapalım 50 benim 200 seninBanada yaptırana dost 25 TL atta
Küçük şef haBenim de 8 yaşına girecek oğlan
Yoook tövbe sokmam cocugu mesleğe o futbolcu olacak ALLAH'ın izni ile tüm uğrasm onaKüçük şef ha
O da kayıp maalesef köfteci,günün loseri olduk awKayıp bonusmuzu naptın aw