- 38,702
- 20,190
- 113
Valla paket kalmadı bunların yüzünden ya
20tl buy bonus mudur nedir onu verdi ondan da 9tl cıktıBen vbetten günlük çifte şans biletimi alıp gelim 😆😆
Canın saolsunHerkes hakkının helal etsin,olduramadık
Begenmiyormusun dost keşke bize çıksa 9 TL büyük para abi20tl buy bonus mudur nedir onu verdi ondan da 9tl cıktı
Para parayı çekiyor bize şans bileti20tl buy bonus mudur nedir onu verdi ondan da 9tl cıktı
Emeğine sağlık dost
ne yapacaz 9 tl yi aha bu maca 1 gol olura attmBegenmiyormusun dost keşke bize çıksa 9 TL büyük para abi
Sardı sardıııı reisleriiim birdahaki sefere olurrr canın sağolsunn 😌Herkes hakkının helal etsin,olduramadık
Bir kupon yaparız hevesimizi alır be dosrt belki şansımız yaver gider 50 yaparız sonrada aresbette 100 liramiz var yatirimli onu çekeriz derken buyur gideriz en uzun yola bile en küçük adımlarla çıkılır sigara alırız yapardık birşeyler var hayallerimiz be dostne yapacaz 9 tl yi aha bu maca 1 gol olura attm
ne yapacaz 9 tl yi aha bu maca 1 gol olura attm
Bana da çifte çıktı hahahahaPara parayı çekiyor bize şans bileti
Hiç yoktan iyidirBir kupon yaparız hevesimizi alır be dosrt belki şansımız yaver gider 50 yaparız sonrada aresbette 100 liramiz var yatirimli onu çekeriz derken buyur gideriz en uzun yola bile en küçük adımlarla çıkılır sigara alırız yapardık birşeyler var hayallerimiz be dost
Ya böyle şeyler yazılınca ben çok uzukuyorum duygusal bir çocuğum ben abiii yapmayinnnHiç yoktan iyidir
Ben öyle bonus paralarını sallıyorum vallaHiç yoktan iyidir
Abi versene bize yapalım 100 50 50 paylaşırızBen öyle bonus paralarını sallıyorum valla
Ziyan etmesene abi canımız çıkıyor burada 51 konuya sinerji veriyoruz 10 TL kazanirmiyiz diyeBen öyle bonus paralarını sallıyorum valla
Deme böyle şeyler böyle diyenler çoktan toprak olduYa böyle şeyler yazılınca ben çok uzukuyorum duygusal bir çocuğum ben abiii yapmayinnn
Birgün bende vurcam parayı bu kumardan varyaaaa o zaman görrrr bakkk
bonusu bu maca attım 1 gole o bile olmadı yattıAbi versene bize yapalım 100 50 50 paylaşırız