- 7,536
- 1,774
- 113
Aynen dostiş ile ilgili özelden yazarsınız dostlar otel adını buradan vermeyelim hoş değil
Aynen dostiş ile ilgili özelden yazarsınız dostlar otel adını buradan vermeyelim hoş değil
YessSende bendensin
Soralım hele@white27 knka mafra bana yok diyoöar
Ajajajahah bende ilk def abirşey diyim kral banada oldu ama şöyle, Türkiye maço vardı 3.5 üst 10 oran 250 basılıyordu ben Ya laıkla 2.5 üste basmıştım adamlar 10 oran saymıştı 2500 çekmiştim 2 ay önce 🤣🤣hatta size özel bişey söyleyeyim sahabete attığım parayla yaptığım kupon normalde yattı ama altyapı kazadı olarak işaretlemiş çaktırmadım hiç hahah
Yokartık hahahahakupon buydu river plate 2.5 üst kazandı , Lanus ilk yarı 1. golü atar dedik dk 84 de gol oldu ama kazandı kupon
Ekli dosyayı görüntüle 233630
O zaman cekseydin hemen losta dönusturmesinler lbakiyeyi dusurmesinler dosthatta size özel bişey söyleyeyim sahabete attığım parayla yaptığım kupon normalde yattı ama altyapı kazadı olarak işaretlemiş çaktırmadım hiç hahah
Harikakupon buydu river plate 2.5 üst kazandı , Lanus ilk yarı 1. golü atar dedik dk 84 de gol oldu ama kazandı kupon
Ekli dosyayı görüntüle 233630
çoktaan çektim çektiğim parayla oynuyorum zaten şuan dostO zaman cekseydin hemen losta dönusturmesinler lbakiyeyi dusurmesinler dost
Sevindim 🤣🤣çoktaan çektim çektiğim parayla oynuyorum zaten şuan dost
Abi hahahaa çok iyi olay yatuttuğunu da farketmedim zaten sabah uyandım baktım yatmış bildirimden , siteye tekrar para atmaya girdim baktım 1200 lira bakiye var yılaan: D
Yılan iyidir 👹😂tuttuğunu da farketmedim zaten sabah uyandım baktım yatmış bildirimden , siteye tekrar para atmaya girdim baktım 1200 lira bakiye var yılaan: D