- 4,865
- 1,471
- 113
40 30 dayanin son dklar
Yatırım çekim panelleri birbirinden ayrıymis yatırım kabul ediyor ama çekim odemiyorlar şuan 🙂@white27 knka mafra bana yok diyoöar
Hahahaha hayatı beleşe getirenlerdenim diyorsun 🤣sonra çıktım parfüm falan aldım kendime işe gelince de parfümün parasını çıkartmaya düştük yine
Tam adilik işteYatırım çekim panelleri birbirinden ayrıymis yatırım kabul ediyor ama çekim odemiyorlar şuan 🙂
Insallah kazancın hep böyle daimi olur dostsonra da sabah bunu yaptım işte
Ekli dosyayı görüntüle 233631
bu ülkede başka şekilde yaşanmaz dostHahahaha hayatı beleşe getirenlerdenim diyorsun 🤣
Özendim valla dost ☺sonra çıktım parfüm falan aldım kendime işe gelince de parfümün parasını çıkartmaya düştük yine
dost son tur artık ama diğer site kuponu için yeni etkinlik açacağım oraya bekleriz ^^Bol şans dostum katılım var mı @dogusustubal
İse yaradı talep verebildim şimdi bakalım güya bitmiş güncellemeTam adilik işte
Tamamdır dostum eyvallah bol şansdost son tur artık ama diğer site kuponu için yeni etkinlik açacağım oraya bekleriz ^^
Hahahahha tamamdır dost hadi p zaman kesene bereket kazanırsın inşallah yşneİse yaradı talep verebildim şimdi bakalım güya bitmiş güncelleme
Adam parfümün parasını bile siteden çıkarmanın derdinde 😀😀sonra çıktım parfüm falan aldım kendime işe gelince de parfümün parasını çıkartmaya düştük yine