Oooo harika aga o zaman 🥳e spor parası sitede hazır bekliyo dost bu ayrı o ayrı hatta bide şu var şuan bu da ayrı
Ekli dosyayı görüntüle 233592
Aldik takibee spor parası sitede hazır bekliyo dost bu ayrı o ayrı hatta bide şu var şuan bu da ayrı
Ekli dosyayı görüntüle 233592
Beklemedeyizşimdi hemen sonuçlanacak mı bu kupon acabaa yoksa bekletecek mi bakalım.
Bekletir gibi sankişimdi hemen sonuçlanacak mı bu kupon acabaa yoksa bekletecek mi bakalım.
bencedeBekletir gibi sanki
Extra time oynaniyortipo sonuçlanana kadar aux maçına bakayım
Hangisi kafana yatıyorsatipodaki parayı bölmeden direk kasa basmayı düşünüyorum, sizce bölmeli miyim 800 olarak yoksa kasayı gömmeli miyim
BencedeHangisi kafana yatıyorsa
Şansın iyi gibi ama belli olmaz reistipodaki parayı bölmeden direk kasa basmayı düşünüyorum, sizce bölmeli miyim 800 olarak yoksa kasayı gömmeli miyim
Senin keyfine artiktipodaki parayı bölmeden direk kasa basmayı düşünüyorum, sizce bölmeli miyim 800 olarak yoksa kasayı gömmeli miyim
Aynen gec olsun güc olmasinacelemiz yok o zaman 370 basalım olmazsa 1000 basar geçeriz
Böl bencetipodaki parayı bölmeden direk kasa basmayı düşünüyorum, sizce bölmeli miyim 800 olarak yoksa kasayı gömmeli miyim