- 2,631
- 1,101
- 113
Zabaha kadar buradayızacelemiz yok o zaman 370 basalım olmazsa 1000 basar geçeriz
Zabaha kadar buradayızacelemiz yok o zaman 370 basalım olmazsa 1000 basar geçeriz
Önce yarı yarıya yaprağa çevrim tamamlarıztipodaki parayı bölmeden direk kasa basmayı düşünüyorum, sizce bölmeli miyim 800 olarak yoksa kasayı gömmeli miyim
Bi 50 Bulamadık Atlasda dede bekliyordu yine Alamadık izlemeye geldim bende 🤣Zabaha kadar buradayız
P6lara gidebilir bakalimaux turu atlarsa ordan da devam etcem zaten ordan kasa kasa gitcem
no bonus olmayanlar varrmış aramızda vaayBi 50 Bulamadık Atlasda dede bekliyordu yine Alamadık izlemeye geldim bende 🤣
Deneyeceksen dene benden 🤣no bonus olmayanlar varrmış aramızda vaay
günahımı vermem atlasaDeneyeceksen dene benden 🤣
Bugün beni oyuna getiriyorlardı önce talep edebilirsiniz mevcut dedi sonra tekrar baktırdım hakkınız yokmuş dedi gidiyoduk sabunlu sabunlu atlasa....no bonus olmayanlar varrmış aramızda vaay
Az kaldi mac bitcek simdihala bekliyor bu arada arkadaşlar.
Ekli dosyayı görüntüle 233598
belliydi bi pustluk yapcaklarıReal maçı komedi 0-0 nedir ya
Liver tokatlar umarım bunları finalde
oynayacaksan verebilirim hesabı harbiden guvenebilirsin kontrol ettirdik bak 🤣🤣günahımı vermem atlasa
Babel varken ben maçını bile izlemiyorum gsninGalatasaraylıyım ama gs, real ve barçaya töbe güvenmem bu saatten sonra.
yok hacı ben o siteye para yatırmam bana deseler no bonusu açtık yine yatırmam güvenmemekten değil yanioynayacaksan verebilirim hesabı harbiden guvenebilirsin kontrol ettirdik bak 🤣🤣
Benim arkadaş hem kendinden yatırıp oynuyor hem benim hesaptan ama hep de gidiyor 🤣yok hacı ben o siteye para yatırmam bana deseler no bonusu açtık yine yatırmam güvenmemekten değil yani
Atlas sıkıntıgünahımı vermem atlasa