- 1,363
- 1,713
- 113
150k ya satın dedeye dost 😂Keske agzindan bal damliyor tost 🤣
150k ya satın dedeye dost 😂Keske agzindan bal damliyor tost 🤣
Gülmekten çatladımHe her fabrika hatasına araba yollasa ohooo 😆
Olurda verirse bir gün Nasıl aldın diyenlere yalarken tatsız olaylar yasandı dersin artık djdjdjejsjje
Niye en yakın markette geçerler siparişi 😂Bakalım ne gelecek gelince konuya yazarım heyecan yaratı valla koskoca magnum dondurma yolamaz ya yolda erir
Bilader bambaşka kafalardasin sen. Olayı çok başka yere taşıdinBu magnumbet kadar dandik firma görmedim 7k attim bana 40 bin çevrim cikardilar zorla batirttilar anapara cevrimiymis nerden bulup yatırım yaptıysam böylesini görmedim
🤣Bilader bambaşka kafalardasin sen. Olayı çok başka yere taşıdin
Kayıp dondurma talep et 🤓Bizim hediye işi de yalan oldu galiba cumadan beri gelmedi hediye kandırdılar heralde
reis yazdım ya sana adama 2022'de hediye yollayacaz demişler yalan olmuş firmaya ulaşamamış sonra özür bile dilememişler seninki de öyle olacak şikayette bulunmasın diye kandırıyorlar milleti hediye yollayacaz diye alayı kolpa ortada hediye bile yokBizim hediye işi de yalan oldu galiba cumadan beri gelmedi hediye kandırdılar heralde
Nedir bu çektiğimiz halo dayııııııKayıp dondurma talep et 🤓
Arıyayım Bi söveyim hak ettilerreis yazdım ya sana adama 2022'de hediye yollayacaz demişler yalan olmuş firmaya ulaşamamış sonra özür bile dilememişler seninki de öyle olacak şikayette bulunmasın diye kandırıyorlar milleti hediye yollayacaz diye alayı kolpa ortada hediye bile yok
Dondurmadan medet umar olduk Allah sonumuzu hayır etsin 😀 reisNedir bu çektiğimiz halo dayıııııı
Dondurmam gaymakkkk a döndük aw 🤥Dondurmadan medet umar olduk Allah sonumuzu hayır etsin 😀 reis
Araba yollarDün akşam bir tane magnum aldım yerken orta kısmına gelmiştim bi ısırdım tahta parçası çıktı içinden diş etime zarar verdi herneyse aradım magnumu hemen atar gider yaptım benden ambalaj ile çıkan cisim barkod numarasını VS istediler mail yoluyla attım bugün aradılar ev adresini istediler özür dilediler VS size bir hediyemiz olacak dediler koskoca magnum eve dondurma yolamaz diye düşünüyorum valla baya heyecanlandım 😂
El arabası olabilir 😏Araba yollar