dost bu gıdısle seher boxer ın marka yuzu olcan cumle alem gorcek malzemeyı ondan korkuyorumDost valla 4 yildir seher yazili boxer giyiyom durumlar kotu. Ama suraya yaziyom donusum muhtesem olacak en fazla boxer gider
dost bu gıdısle seher boxer ın marka yuzu olcan cumle alem gorcek malzemeyı ondan korkuyorumDost valla 4 yildir seher yazili boxer giyiyom durumlar kotu. Ama suraya yaziyom donusum muhtesem olacak en fazla boxer gider
Söz Max win alırsam sana Calvin Klein alcam dostDost valla 4 yildir seher yazili boxer giyiyom durumlar kotu. Ama suraya yaziyom donusum muhtesem olacak en fazla boxer gider
Bende isterim abla takım olsun benimki amaSöz Max win alırsam sana Calvin Klein alcam dost
dönecem derken kıbleye dönmede tost aman 👊🏼🤪Dost valla 4 yildir seher yazili boxer giyiyom durumlar kotu. Ama suraya yaziyom donusum muhtesem olacak en fazla boxer gider
Tamam herkese çekilişle dağıtıcam sana magnum desenli alacam ama ayrıBende isterim abla takım olsun benimki ama
Tazmanya canavarı da olabilir abla en sevdiğim desen o çünkiTamam herkese çekilişle dağıtıcam sana magnum desenli alacam ama ayrı
Bende calvinlik g*t yok dost sagol yinede 😀😀Söz Max win alırsam sana Calvin Klein alcam dost
calvinlik got estetıgıde benden dost hadi hayrını görBende calvinlik g*t yok dost sagol yinede 😀😀
Gt estetigini de ilkez duydum enişte nasıl bişi acabacalvinlik got estetıgıde benden dost hadi hayrını gör
Yeter artik birazda sizin g*tunuzden konusalim sıkıldım dost🤣🤣🤣calvinlik got estetıgıde benden dost hadi hayrını gör
Yaptirdi o iyi biliyor🤣 borsayi gumlettiginde estetik olduGt estetigini de ilkez duydum enişte nasıl bişi acaba
konuya meze yaptık dost affetYeter artik birazda sizin g*tunuzden konusalim sıkıldım dost🤣🤣🤣
AjhahahahahahaahyayayayayayayaysyshashsshhzzhhsYaptirdi o iyi biliyor🤣 borsayi gumlettiginde estetik oldu
dondurma şirketi başka bir şey neden yollasin awDondurma yolıyacak hali yok herhalde ne bilim heyecan yaratı valla
Porsche reklamı yapıyorlar bro belki yollarlar dedik belimi olurdondurma şirketi başka bir şey neden yollasin aw
dedenin 30 betten max winine bakar o işler tosttt 👊🏼🤩Bende calvinlik g*t yok dost sagol yinede 😀😀
Keske agzindan bal damliyor tost 🤣dedenin 30 betten max winine bakar o işler tosttt 👊🏼🤩