- 679
- 529
- 93
Parası neyse verıyım fazlasıyla espri anlayışı alırsın😘Bize şaka yapmak ücretli dost
Parası neyse verıyım fazlasıyla espri anlayışı alırsın😘Bize şaka yapmak ücretli dost
Alan veren mutluysa sıkıntı yok enişte bol şans 🍀yok kişiye özel bonus gibi düşün
onu zamanla oturtacagız cumlemızeAlan veren mutluysa sıkıntı yok enişte bol şans 🍀
Valla bilemiyorum. Bimden 2 kisi icin 90 liraya 600 kusur gram tavuk kanat aldim (kilosu 140 tl. ) 2 ekmek 13 tl. Kola 25 tl. 2 domates 2 biber 20 tl. Yagi tuzu pisirmesi, bulasigi derken 150 yi gecti. Degdimi bilmiyorumhem pahalı hem de artan maliyetleri düşürmek amacıyla giderek kalitesiz malzemelerden yemek yapıyor mekanlar evde bir şeyler hazırlamak daha mantıklı artık sefer tasına döndü millet görüyorum iş yerine götüren banka çalışanları falan var burada
Makarna pişirsen maliyeti 30 liraydıValla bilemiyorum. Bimden 2 kisi icin 90 liraya 600 kusur gram tavuk kanat aldim (kilosu 140 tl. ) 2 ekmek 13 tl. Kola 25 tl. 2 domates 2 biber 20 tl. Yagi tuzu pisirmesi, bulasigi derken 150 yi gecti. Degdimi bilmiyorum
Millet kadin sanacak. Abi diye degistir sana zahmetMakarna pişirsen maliyeti 30 liraydı abla
Pardon broMillet kadin sanacak. Abi diye degistir sana zahmet
tahta cıkıyo dava acmıyo mını yolladı dıye acmasın dost bu bızı kesmez dıyeSon yalaman olmasin die gonlunu alacaklar. Mini bir paket yollarlar
Bunun sugar daddy için 65 yaş üstü bulması lazım anca keser 😁Öyle ağız varsa kanka hiç Magnum bekleme bence jddjjddjdj sugar daddy bul kendine araba alır o sana zaten merak etme snnsns
Dost adam ucani kacani birakmis magnuma sarmis. Kucuk diye de sikayet edebilir 😀tahta cıkıyo dava acmıyo mını yolladı dıye acmasın dost bu bızı kesmez dıye
umut garıbanın ekmegı dostDost adam ucani kacani birakmis magnuma sarmis. Kucuk diye de sikayet edebilir 😀
Bunlarin hepsi parasizliktan biliyorsun dimi dost. Para olsa boyle olmazdi. Bende 4 tane dondurma cubugunu sakliyom araba cikar die.umut garıbanın ekmegı dost
evet dost o dun gece ne hayaller kurdu porche gonderır mı acaba dıye hayaller porche hayatlar yayan dostBunlarin hepsi parasizliktan biliyorsun dimi dost. Para olsa boyle olmazdi. Bende 4 tane dondurma cubugunu sakliyom araba cikar die.
Dost valla 4 yildir seher yazili boxer giyiyom durumlar kotu. Ama suraya yaziyom donusum muhtesem olacak en fazla boxer giderevet dost o dun gece ne hayaller kurdu porche gonderır mı acaba dıye hayaller porche hayatlar yayan dost
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Dost valla 4 yildir seher yazili boxer giyiyom durumlar kotu. Ama suraya yaziyom donusum muhtesem olacak en fazla boxer gider