- 71,312
- 43,851
- 113
Çıkar öyle düşünme 550 diye bakma geçen sene 17 lirayı 9700 yapmıştım jasmindeBana cıkmaz o 550 🤣
Çıkar öyle düşünme 550 diye bakma geçen sene 17 lirayı 9700 yapmıştım jasmindeBana cıkmaz o 550 🤣
Yok onlar arkadaşım ya kötu niyetli değiller.😊🙏Maalesef forumda art niyetli insanlar çok böyle olması daha doğru hayırlı geceler senem hanım
Olsa canın sağolsun 🙏Ateşle bi 200lük nazar duası okuyalım cano
Enişte bizim 9 k bastıgımızı Soyluyor kendı 20 k yapıp paralandıgını soylemezBu enişte çok tehlikeli diyorlar mahallede kime sorsam arkasını dönüp kaçıyor çok ilginç araştırmalarım devam ediyor
Aylardır cekılıse katılıom adım cıkmadı nicki deqisecem en son 😂😂Çıkar öyle düşünme 550 diye bakma geçen sene 17 lirayı 9700 yapmıştım jasminde
☺🙏🏻Olsa canın sağolsun 🙏
Bana haftada 1 çıkıyoAylardır cekılıse katılıom adım cıkmadı nicki deqisecem en son 😂😂
Resmi değiştir dost shellac korkup listeye bile almıyor olabilirAylardır cekılıse katılıom adım cıkmadı nicki deqisecem en son 😂😂
Simdi kasamiz kaç TL dostEnişte bizim 9 k bastıgımızı Soyluyor kendı 20 k yapıp paralandıgını soylemez
Ozmn senede 1 cıkar banada😂Bana haftada 1 çıkıyo
Hshahhahahhagagagagagagggagagwghsjwndwkdlwldllwlfgwlfleldldlwld İNFİLAKETTİMJSJAJAHAHSHHWHSWSResmi değiştir dost shellac korkup listeye bile almıyor olabilir
koyacakkmsın Resim Seno Tum turkıye dort gozle Senin Resim koymanı beklıyorOlsa canın sağolsun 🙏
Çok güzel güldün dostHshahhahahhagagagagagagggagagwghsjwndwkdlwldllwlfgwlfleldldlwld İNFİLAKETTİMJSJAJAHAHSHHWHSWS
O resme aşık olanlar var dost😂😂Resmi değiştir dost shellac korkup listeye bile almıyor olabilir
hangı kasamız Sadece Cekılıslere Ortagız dedık Maho Seri yer edinir Dediler Senin için DogruymusSimdi kasamiz kaç TL dost
Dalga geçme gerçekten rahatsızım.🙏koyacakkmsın Resim Seno Tum turkıye dort gozle Senin Resim koymanı beklıyor
Üzdün be dost pastadan pay değil kremadan biraz istedik canın sağolsunhangı kasamız Sadece Cekılıslere Ortagız dedık Maho Seri yer edinir Dediler Senin için Dogruymus
Ben kaçırdım sana yazacam diye yoksa kesin bana cikardiSenle ortağız 550de yarı yarıya
ask olsun Dalga Neden geceyim Bak kırıcı oldun sımdı kustumDalga geçme gerçekten rahatsızım.🙏
Bi parliament vwr de kahkaha atalımÇok güzel güldün dost