- 71,312
- 43,851
- 113
Yok abi be hakaret yok küfür yok sadece nazikçe fikirlerimi söylüyorum sorun yokhelal Yegen Konus arkandayım ben senin Yerine 2 gun hucre cezası alırım
Yok abi be hakaret yok küfür yok sadece nazikçe fikirlerimi söylüyorum sorun yokhelal Yegen Konus arkandayım ben senin Yerine 2 gun hucre cezası alırım
Asabi dost 9 bin yerine 8900 bassa 100 kalıyor dost buda bir değerlendirmeye alınması lazımBu korkuyla sigara sıcarsın birazdan mahocum
Sağol cano şu fotoyu geri koy kıvırcığın gitti gideli kuponlar hep tekten yattıBol bol şanslar 🙏
Sanada BolsansBol bol şanslar 🙏
Yok afrika kabilesi😂😂London değil miydi o
Sen zaten hiç şans dileme 😞😞😞London değil miydi o
HangisiŞimdi buda gelirse dağılıyor muyuz
paramızı alıyoruz bız dagılıyoruz MahoŞimdi buda gelirse dağılıyor muyuz
Kafam gidik dost kupon yokmuşHangisi
Dost yarısını bana verecekmişŞimdi buda gelirse dağılıyor muyuz
Yok nazar değdi böyle daha iyi 👍🙏Sağol cano şu fotoyu geri koy kıvırcığın gitti gideli kuponlar hep tekten yattı
Enişte senin 30 dk önce 9 k kupona bastığını söylüyorparamızı alıyoruz bız dagılıyoruz Maho
Senle ortağız 550de yarı yarıyaDost yarısını bana verecekmiş
Sen resmi koy bizde resmı kaldırdıgından beri 150 k bıraktın 3 gundeYok nazar değdi böyle daha iyi 👍🙏
Maalesef forumda art niyetli insanlar çok böyle olması daha doğru hayırlı geceler senem hanımYok nazar değdi böyle daha iyi 👍🙏
Ateşle bi 200lük nazar duası okuyalım canoYok nazar değdi böyle daha iyi 👍🙏
Soyler Enıstemız Beraberız YaaaaEnişte senin 30 dk önce 9 k kupona bastığını söylüyor
Bana cıkmaz o 550 🤣Senle ortağız 550de yarı yarıya
Bu enişte çok tehlikeli diyorlar mahallede kime sorsam arkasını dönüp kaçıyor çok ilginç araştırmalarım devam ediyorSoyler Enıstemız Beraberız Yaaaa