- 41,602
- 45,022
- 113
Burada rakam Yazdıgımızdan Beri butun bankalar ekside Ona gore mahoÜzdün be dost pastadan pay değil kremadan biraz istedik canın sağolsun
Burada rakam Yazdıgımızdan Beri butun bankalar ekside Ona gore mahoÜzdün be dost pastadan pay değil kremadan biraz istedik canın sağolsun
Şu an da 4 günde vücuda giren nikotin 0Bi parliament vwr de kahkaha atalım
Ben kaçırdım sana yazacam diye yoksa kesin bana cikardi
🙏🏻🥺Dalga geçme gerçekten rahatsızım.🙏
Yok artıkŞu an da 4 günde vücuda giren nikotin 0
52 lira olmuş uzaaa😂Bi parliament vwr de kahkaha atalım
Birazdan dmye payfix atacaksın izlenimi aldım dostBurada rakam Yazdıgımızdan Beri butun bankalar ekside Ona gore maho
Gayet ciddiyim dostYok artık
Bırakmaya adım adım die vine başla 😂😂 bi kaç qüne akar para sonra herqün parlement icersin😂Şu an da 4 günde vücuda giren nikotin 0
Herseyi kendıne Yontma Cabası oldugunuda Soylediler Dost dostlarımız Senin Hakkında ne cok sey bılıyormusBirazdan dmye payfix atacaksın izlenimi aldım dost
Çok şeffaf bir insan olduğum içindir dostHerseyi kendıne Yontma Cabası oldugunuda Soylediler Dost dostlarımız Senin Hakkında ne cok sey bılıyormus
Böyle dostlarim olduğu sürece sigarayı bırakırım gibime geliyorBırakmaya adım adım die vine başla 😂😂 bi kaç qüne akar para sonra herqün parlement icersin😂
helal dost Acık sozlu olma BukadarÇok şeffaf bir insan olduğum içindir dost
Kötü komşu ev sahibi ypr sloqanıyla cık sende kötü arkadas siqarayı bıraktırır😂Böyle dostlarim olduğu sürece sigarayı bırakırım gibime geliyor
Bol şansŞimdiden paylaşayım işlerim var gece buluşalım bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 387789
Sağol dost HoşgeldinBol şans
Eyvallah hocamBol şans