- 31,888
- 13,783
- 113
Anlamadn işe qirme diom sanaDün nasıl şikeye geldik ama @Stncl üstat bu buz hokeyi neymiş ya dün roll yapıyorduk son maç buzdu, 1.17 orana düşen 1.5 üst olacak maç 2. Per tek gol çıktı yattık
Anlamadn işe qirme diom sanaDün nasıl şikeye geldik ama @Stncl üstat bu buz hokeyi neymiş ya dün roll yapıyorduk son maç buzdu, 1.17 orana düşen 1.5 üst olacak maç 2. Per tek gol çıktı yattık
Aynen erkende geldi gol bir daha olmadiDün nasıl şikeye geldik ama @Stncl üstat bu buz hokeyi neymiş ya dün roll yapıyorduk son maç buzdu, 1.17 orana düşen 1.5 üst olacak maç 2. Per tek gol çıktı yattık
Bende öle dedim ama ev favori imiş öle dedilerBu macta dep atar ev bakar
ÖyleBende öle dedim ama ev favori imiş öle dediler
Eyvallah dostBol şans kanka
Ayırlısı be qülüm
Basınımız varsa orta sahadan gol olur dostGelsin golümüz
NasibimizBasınımız varsa orta sahadan gol olur dost
1 ay kdr oldu olmadı siqara zam die paylastm yok qelmez etmez dediler 😂 siteye tıklatmak icin ypılan oyun fln diodu bende dedim bu qeldiyse siqaraya zam yakındır dedimParlament e 5 tl zam gelmis
Hepsine geliyormus yarin1 ay kdr oldu olmadı siqara zam die paylastm yok qelmez etmez dediler 😂 siteye tıklatmak icin ypılan oyun fln diodu bende dedim bu qeldiyse siqaraya zam yakındır dedim
Bu yil bitmeden 55 60 qörecekmiş dost zatenHepsine geliyormus yarin
Nasil olsa zamda yapsam iciyorlar diyor tayyip baskanimiz iteleye bildigimiz kadar iteleyelim diyorHepsine geliyormus yarin
52 tl oldu dost çok para ya alkol aldı başını gitdi1 ay kdr oldu olmadı siqara zam die paylastm yok qelmez etmez dediler 😂 siteye tıklatmak icin ypılan oyun fln diodu bende dedim bu qeldiyse siqaraya zam yakındır dedim