- 31,888
- 13,783
- 113
o full otomatik zoplama makinası😂😂Nasil olsa zamda yapsam iciyorlar diyor tayyip baskanimiz iteleye bildigimiz kadar iteleyelim diyor
o full otomatik zoplama makinası😂😂Nasil olsa zamda yapsam iciyorlar diyor tayyip baskanimiz iteleye bildigimiz kadar iteleyelim diyor
Onu ben dedim dost oda oyleydı zaten şimdi sigaraya zam oluyor aynı fiyatları 1 ay sonra sigaraya zam diye tıklanmak için paylaşıyorlar1 ay kdr oldu olmadı siqara zam die paylastm yok qelmez etmez dediler 😂 siteye tıklatmak icin ypılan oyun fln diodu bende dedim bu qeldiyse siqaraya zam yakındır dedim
ama 1 ay oldu olmadı zam qelir die inanmadi forumdan arkadasn biri Nefesi bedava aldımıza şükür verqi cenneti bi ülkede yaşıyoruz😂52 tl oldu dost çok para ya alkol aldı başını gitdi
İnstqramdan alıntı ile paylastm link fln tıklamana qerek yoktu 😂Onu anlattm yakındır dedim qeldiOnu ben dedim dost oda oyleydı zaten şimdi sigaraya zam oluyor aynı fiyatları 1 ay sonra sigaraya zam diye tıklanmak için paylaşıyorlar
Cennet vatanim bu arada almanya bizi cok kiskaniyor ona gore 😁ama 1 ay oldu olmadı zam qelir die inanmadi forumdan arkadasn biri Nefesi bedava aldımıza şükür verqi cenneti bi ülkede yaşıyoruz😂
Telefonunu cıkarCennet vatanim bu arada almanya bizi cok kiskaniyor ona gore 😁
İnstagramdan aldığın bir site linki clickbait hiç duymadın mı dost tıklanma tuzağı diye geçer sigara içen 10 milyon vardır 250 bini tıklar böyle para kazanırlar öne çıkıpİnstqramdan alıntı ile paylastm link fln tıklamana qerek yoktu 😂Onu anlattm yakındır dedim qeldi
Ben biliyorumda anlatamadm inst sayfasında paylasılmıs diom posttan paylasılan linke hic bi şekilde qiremenn😑😑İnstagramdan aldığın bir site linki clickbait hiç duymadın mı dost tıklanma tuzağı diye geçer sigara içen 10 milyon vardır 250 bini tıklar böyle para kazanırlar öne çıkıp
Ben 4 kere hacca qittim dayıya sorTelefonumu cikarayim besmelemi cekeyim adanali vardi ya bir tane
Petrole zam diye biri paylaşır bugün zam olmaz 2 ay sonra zam olunca sen haklı olmuş olmuyorsun dost burası Türkiye 2 ayda 1 zam oluyor zaten 😃Ben biliyorumda anlatamadm inst sayfasında paylasılmıs diom posttan paylasılan linke hic bi şekilde qiremenn😑😑
Valla dost sıkıntili mac gibi bu umarim gelir de yolumuza devam ederizKorner 3 1 olursa gol gelecek