- 31,888
- 13,783
- 113
2 aydamı 2 aysa iyi qene 😂😂Petrole zam diye biri paylaşır bugün zam olmaz 2 ay sonra zam olunca sen haklı olmuş olmuyorsun dost burası Türkiye 2 ayda 1 zam oluyor zaten 😃
2 aydamı 2 aysa iyi qene 😂😂Petrole zam diye biri paylaşır bugün zam olmaz 2 ay sonra zam olunca sen haklı olmuş olmuyorsun dost burası Türkiye 2 ayda 1 zam oluyor zaten 😃
Gabarda petrolumuz var karadenizde gazimiz var dost zam olurmu hic her yer petrol her yer gaz oldu zamda neymis😁Petrole zam diye biri paylaşır bugün zam olmaz 2 ay sonra zam olunca sen haklı olmuş olmuyorsun dost burası Türkiye 2 ayda 1 zam oluyor zaten 😃
Ajda Pekkan petrolden bahsediyorsan haklısın dostGabarda petrolumuz var karadenizde gazimiz var dost zam olurmu hic her yer petrol her yer gaz oldu zamda neymis😁
Adamlar elini kolunu sallayark askerin bakislari arasinda sinirda geciyorlar binlercesi hemdeZam Gelecek Zammm TAm Bagımsız Suriye Afgan Devleti turkıyeee
Hainlik ypmaa😂 sıkıstıkca ya qaz cıkarıok ya petrol en ucuzunu biz kullanıokGabarda petrolumuz var karadenizde gazimiz var dost zam olurmu hic her yer petrol her yer gaz oldu zamda neymis😁
Zonguldak ta gaz varmış dediler mahallede herkes çakmak gazına başladı gaz bol diyeGabarda petrolumuz var karadenizde gazimiz var dost zam olurmu hic her yer petrol her yer gaz oldu zamda neymis😁
İyiki dedinEVVVV FAVORİ DEDİKKKKK
Sen sus dep atacak dedin yanıldığın için borç defterine 100 daha yazdımİyiki dedin
Her zaman herkeseKatılım var mı acaba
SıradakıYes beeee
Gecsin Dayıcım Gecsin Oy verenler Dusunsun Ben Benim Mahallemdekı Surıyelerı Bastırdım Sıkıntı yok Ses edenin Sesini Kesiyom Cok sukur herkez Bizim gibi OlsaAdamlar elini kolunu sallayark askerin bakislari arasinda sinirda geciyorlar binlercesi hemde
3 aylıqımı aldıqımda öderim😂😂Öle bi maaşımda yoktaSen sus dep atacak dedin yanıldığın için borç defterine 100 daha yazdım