- 88,572
- 48,110
- 113
Şu okudugundan bı bok anladinmi bro sen 😁İyi birşey demişsin tşkler kardeşim...yokluğu acıyı çok çektik,,sonu belli dewam ettikçe o yüzden ısrar ediyom çek diye..
Ekli dosyayı görüntüle 643882
Şu okudugundan bı bok anladinmi bro sen 😁İyi birşey demişsin tşkler kardeşim...yokluğu acıyı çok çektik,,sonu belli dewam ettikçe o yüzden ısrar ediyom çek diye..
Ben elime geçeni hergun veriyom ,aziksiz kalmıyor kan emiciler )site sahiplerini insandan saymıyor o adamlar taş mı yesin
Hoş tanrı kısmına çok katılmasam da diğer özellikleri ile iyi bir olgu hümanizm.dİyi birşey demişsin tşkler kardeşim...yokluğu acıyı çok çektik,,sonu belli dewam ettikçe o yüzden ısrar ediyom çek diye..
çekmisin kaybedisin çekisin kazanisin anladın mıŞu okudugundan bı bok anladinmi bro sen 😁
Şu saatten sonra kelimeleri birlestirememek normal yaŞu okudugundan bı bok anladinmi bro sen 😁
Adam yokki maç olsunMac nerdee
Başını okudum insancıl deyince iyi birşey dedim çıktım..MK sonu kendi kanunu falan diyor dddŞu okudugundan bı bok anladinmi bro sen 😁
Çekiyorsun tmmçekmisin kaybedisin çekisin kazanisin anladın mı
Yav senin mk haykırdım gece gece puahhahaahahahabŞu okudugundan bı bok anladinmi bro sen 😁
Bn 2. Satıra gecince kafamdan duman çıkmaya başladı 😁Başını okudum insancıl deyince iyi birşey dedim çıktım..MK sonu kendi kanunu falan diyor ddd
Ne iciyonuz siz ddDYav senin mk haykırdım gece gece puahhahaahahahab
Bütün roll garson bahşişi 🤣🤣Kafede çalışan kasiyer güzel çıktı bizim ki ona yavşıyor kupon gg @drogba6
Ahhh evet az kaldıGeliyomu
Sonu izim ile biten birçok şey iyi değil zaten..Bn 2. Satıra gecince kafamdan duman çıkmaya başladı 😁
He la iyi aklıma getirdin bu bı ara millete čare Drogba yazana para atcam diyordu aw 😁#çaresıcakbikahve hadi daa @drogba6
Çekim gelmiyo canlı destek onaylandı 5dkya gelir bir problem yok dedi ama bakalim#çaresıcakbikahve hadi daa @drogba6