- 14,253
- 8,507
- 113
aşermeye başladık ihtiyar 1 saate poğaça kokusu almaya başlarımVallahi acıktım ya,,,karı gibi olduk MK..millet ne konuşursa canımız çekiyor...
aşermeye başladık ihtiyar 1 saate poğaça kokusu almaya başlarımVallahi acıktım ya,,,karı gibi olduk MK..millet ne konuşursa canımız çekiyor...
Allah'tan kimse çükle ilgili bişey konuşmadı heVallahi acıktım ya,,,karı gibi olduk MK..millet ne konuşursa canımız çekiyor...
Kaşe mühür imzaKardeş sana bişey sorucam.sadece ne düşündüğünü bilmek istediğim için soruyorum.sen gatesde 5k falan bı paran kazanmistin konu açtın sana dendiki konuda sen hep etkinliklere katiliyorsun hiç etkinlik acmiyorsun kazanmıştın şimdi sende millete at dediler sen dedinki ben öyle dağıtmayı para atma işlerini sevmiyorum dedin.hatta zorladialr seni dedinki simsi çeik yokmuş 9dan sonra cekicem enişteye roll parası aticam dedin onuda atmamissin oynayıp kaybettim demişsin.simdi sen dağıtma işlerini sevmiyorsan dağıtan adamların konusunda olman ne derece adil cvp verebilir misin? Vermeyedebilirsin.senin gibi çok kişi var cidden merak ediyorum ne düşünüyorsunuz siz uyaniksinizda bu ark gibileri aptalmi öylemi dusunuyorsunuz
Pislik,yürüyen sapik ya ))Allah'tan kimse çükle ilgili bişey konuşmadı he
KaseKaşe mühür imza
Abi bu konuyu durmadan neden ısıtıp ısıtıp ısıtıp önüme getiriyorsun anlamadım? Bak sen devamlı nasıl aynı kişilere gönderiyorsan bende gönderiyorum bazı kişilere herşeyi açıklamak istemiyorum ama bak anlatayım 1 defa sen yalan konuşuyorsun ben enişteye o rol parasını attım @Enişte @JoeQuanqa attım @Abuzerkömürcü rol yaptırıyorum daha ihtiyacı olan 2 3 kişiye bile attım 1 sene de Bi 5k maxwin aldım 1 tl betten gözünüzü ona diktiniz başka birşey demiyorum. Ben çalışmayan adamım ne bekliyorsun anlamadım dün ödül aldım gelirse çekiliş kuponu açtım. Böyle konuşman durmadan aynı şeyleri zoruma gidiyor. Nedense hep bana söylüyorsun bu konuları. Seninde birşeyini görmedim bana karşı ama devamlı laf söylüyorsun.Kardeş sana bişey sorucam.sadece ne düşündüğünü bilmek istediğim için soruyorum.sen gatesde 5k falan bı paran kazanmistin konu açtın sana dendiki konuda sen hep etkinliklere katiliyorsun hiç etkinlik acmiyorsun kazanmıştın şimdi sende millete at dediler sen dedinki ben öyle dağıtmayı para atma işlerini sevmiyorum dedin.hatta zorladialr seni dedinki simsi çeik yokmuş 9dan sonra cekicem enişteye roll parası aticam dedin onuda atmamissin oynayıp kaybettim demişsin.simdi sen dağıtma işlerini sevmiyorsan dağıtan adamların konusunda olman ne derece adil cvp verebilir misin? Vermeyedebilirsin.senin gibi çok kişi var cidden merak ediyorum ne düşünüyorsunuz siz uyaniksinizda bu ark gibileri aptalmi öylemi dusunuyorsunuz
Bnde fındık var verim sana bro 😁Pislik,yürüyen sapik ya ))
İnsan elinde olanı değil olmayani canı çeker,fıstık gibi fındık gibi güzellikler varken...askolsun
Bilip bilmeden yargılama mühür basma kardeş.Kaşe mühür imza
Kase imzaAbi bu konuyu durmadan neden ısıtıp ısıtıp ısıtıp önüme getiriyorsun anlamadım? Bak sen devamlı nasıl aynı kişilere gönderiyorsan bende gönderiyorum bazı kişilere herşeyi açıklamak istemiyorum ama bak anlatayım 1 defa sen yalan konuşuyorsun ben enişteye o rol parasını attım @Enişte @JoeQuanqa attım @Abuzerkömürcü rol yaptırıyorum daha ihtiyacı olan 2 3 kişiye bile attım 1 sene de Bi 5k maxwin aldım 1 tl betten gözünüzü ona diktiniz başka birşey demiyorum. Ben çalışmayan adamım ne bekliyorsun anlamadım dün ödül aldım gelirse çekiliş kuponu açtım. Böyle konuşman durmadan aynı şeyleri zoruma gidiyor. Nedense hep bana söylüyorsun bu konuları. Seninde birşeyini görmedim bana karşı ama devamlı laf söylüyorsun.
Ben senin özelinde basmadim bassam basarım orası ayrı.. Ben içeriğe hak verdim biraderBilip bilmeden yargılama mühür basma kardeş.
Yüreğin yetiyorsa bas bakalım. Bassam basarım diyorsun ya göreyim Bi basBen senin özelinde basmadim bassam basarım orası ayrı.. Ben içeriğe hak verdim birader
Isıtıp ısıtıp onue koymadimki kardeş.eniste bana aynen söylediğim gibi yazdı vallahi atmadı parayı batirmis dedi.ben o kısımda deilimki senin düşünceni sordum sana dağıtım işlerini sevmiyorum dedin ya orasindaydimda neyse.ben seni anladım sende beni anladın.sana bişey dusundurebildim mi bilmem amaç oydu ama neyse hadi bol sansAbi bu konuyu durmadan neden ısıtıp ısıtıp ısıtıp önüme getiriyorsun anlamadım? Bak sen devamlı nasıl aynı kişilere gönderiyorsan bende gönderiyorum bazı kişilere herşeyi açıklamak istemiyorum ama bak anlatayım 1 defa sen yalan konuşuyorsun ben enişteye o rol parasını attım @Enişte @JoeQuanqa attım @Abuzerkömürcü rol yaptırıyorum daha ihtiyacı olan 2 3 kişiye bile attım 1 sene de Bi 5k maxwin aldım 1 tl betten gözünüzü ona diktiniz başka birşey demiyorum. Ben çalışmayan adamım ne bekliyorsun anlamadım dün ödül aldım gelirse çekiliş kuponu açtım. Böyle konuşman durmadan aynı şeyleri zoruma gidiyor. Nedense hep bana söylüyorsun bu konuları. Seninde birşeyini görmedim bana karşı ama devamlı laf söylüyorsun.
Uzatmayalım beyler kim haklı kim haksız önemli değil gece güzel devam etsin @Salobalo12 @Hayat1kumarAbi bu konuyu durmadan neden ısıtıp ısıtıp ısıtıp önüme getiriyorsun anlamadım? Bak sen devamlı nasıl aynı kişilere gönderiyorsan bende gönderiyorum bazı kişilere herşeyi açıklamak istemiyorum ama bak anlatayım 1 defa sen yalan konuşuyorsun ben enişteye o rol parasını attım @Enişte @JoeQuanqa attım @Abuzerkömürcü rol yaptırıyorum daha ihtiyacı olan 2 3 kişiye bile attım 1 sene de Bi 5k maxwin aldım 1 tl betten gözünüzü ona diktiniz başka birşey demiyorum. Ben çalışmayan adamım ne bekliyorsun anlamadım dün ödül aldım gelirse çekiliş kuponu açtım. Böyle konuşman durmadan aynı şeyleri zoruma gidiyor. Nedense hep bana söylüyorsun bu konuları. Seninde birşeyini görmedim bana karşı ama devamlı laf söylüyorsun.
Geldi mi paramızUzatmayalım beyler kim haklı kim haksız önemli değil gece güzel devam etsin @Salobalo12 @Hayat1kumar
Aslan parçası ban yemek istemiyorum işine bakYüreğin yetiyorsa bas bakalım. Bassam basarım diyorsun ya göreyim Bi bas
Sendeyiz reisUzatmayalım beyler kim haklı kim haksız önemli değil gece güzel devam etsin @Salobalo12 @Hayat1kumar
Sesli güldüm la hemso banada bulastirdiniz açıldım hamminaaşermeye başladık ihtiyar 1 saate poğaça kokusu almaya başlarım
Basliyoz muUzatmayalım beyler kim haklı kim haksız önemli değil gece güzel devam etsin @Salobalo12 @Hayat1kumar
Yanindada kesin rakı icirtirsin ddBnde fındık var verim sana bro 😁
Abi elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum bunu bil yeter elimde olsa veririm. Benim en fazla yaptığım kupon 200 TL işsiz adamım sigara param anca çıkıyor günlük. Yüksek oynasam haklısın bunu bil yeter enişteye sor vallahi attık billahi attımIsıtıp ısıtıp onue koymadimki kardeş.eniste bana aynen söylediğim gibi yazdı vallahi atmadı parayı batirmis dedi.ben o kısımda deilimki senin düşünceni sordum sana dağıtım işlerini sevmiyorum dedin ya orasindaydimda neyse.ben seni anladım sende beni anladın.sana bişey dusundurebildim mi bilmem amaç oydu ama neyse hadi bol sans