- 9,208
- 6,462
- 113
Kasaya o yüzden dikkat .. koruyalim dDBütün roll garson bahşişi 🤣🤣
Kasaya o yüzden dikkat .. koruyalim dDBütün roll garson bahşişi 🤣🤣
Hangi site reisÇekim gelmiyo canlı destek onaylandı 5dkya gelir bir problem yok dedi ama bakalim
Didier drogba Didier Drogba 30 santimlik ...He la iyi aklıma getirdin bu bı ara millete čare Drogba yazana para atcam diyordu aw 😁
Sabunsuzmu çektin,,ıslak mendil bulamadın mi bu gece ))Çekim gelmiyo canlı destek onaylandı 5dkya gelir bir problem yok dedi ama bakalim
čare DrogbaHe la iyi aklıma getirdin bu bı ara millete čare Drogba yazana para atcam diyordu aw 😁
Kasaları terk etmeyelimKasayi o yüzden dikkat koruyalim dD
Off ne giderdi gece gece#çare4acılılahmacun karnımız aç gelsin son adım be
Gelir o zamanÇekim gelmiyo canlı destek onaylandı 5dkya gelir bir problem yok dedi ama bakalim
Ya valla canım aşırı çekti hedef tamamlansada yesek 1 an önceOff ne giderdi gece gece
5 dk geçti benceGelir o zaman
Çok şey yazacaktım da ,cuma sabahı olduğu aklıma geldi..ben sustum..İlk defa erken gelmek iyi olabilir
Valla bende istedim suanYa valla canım aşırı çekti hedef tamamlansada yesek 1 an önce
31tlLahmacun fiyatları ortalama ne kadar yemeyeli aylar oldu..
80-140 arası degisiyorLahmacun fiyatları ortalama ne kadar yemeyeli aylar oldu..
Kardeş sana bişey sorucam.sadece ne düşündüğünü bilmek istediğim için soruyorum.sen gatesde 5k falan bı paran kazanmistin konu açtın sana dendiki konuda sen hep etkinliklere katiliyorsun hiç etkinlik acmiyorsun kazanmıştın şimdi sende millete at dediler sen dedinki ben öyle dağıtmayı para atma işlerini sevmiyorum dedin.hatta zorladialr seni dedinki simsi çeik yokmuş 9dan sonra cekicem enişteye roll parası aticam dedin onuda atmamissin oynayıp kaybettim demişsin.simdi sen dağıtma işlerini sevmiyorsan dağıtan adamların konusunda olman ne derece adil cvp verebilir misin? Vermeyedebilirsin.senin gibi çok kişi var cidden merak ediyorum ne düşünüyorsunuz siz uyaniksinizda bu ark gibileri aptalmi öylemi dusunuyorsunuzYa valla canım aşırı çekti hedef tamamlansada yesek 1 an önce
Vallahi acıktım ya,,,karı gibi olduk MK..millet ne konuşursa canımız çekiyor...Lahmacun fiyatları ortalama ne kadar yemeyeli aylar oldu..