- 9,852
- 17,344
- 113
Onu bunu bosver de Cio kayıpRoll dışında neler var
Az once burdaydi cekim yapacakti en son
Onu bunu bosver de Cio kayıpRoll dışında neler var
Valla ben izleyicim karismak istemiyorum dostNe yapalım dostum sen söyle
Cio kim dostOnu bunu bosver de Cio kayıp
Az once burdaydi cekim yapacakti en son
Cihan namı diger drogbaCio kim dost
Adama zorla agzini bozduruyor bide konusuyor la.sen kimsin olum bulassam ne olur sahtekar.sen her gordugum yerde dusundugumu yazicam.bana bulasmaymis cok korktum yaw.ayni romani okumus 2 kisi 😁😁 neyse hem sahtekarsin hem yuzsuz yoksayiyorum seni.anana falanda sovmiycem saygideger biridir muhtemelen ellerinden operimDoğru konuş gerzek bi daha da bana bulaşma ...
bol şansGünaydın dostlar. Doğsun güneşimiz Ekli dosyayı görüntüle 651523
Use thunderbolt PikaaaaaaaaaaaççuuuuuuuAbı nıye noldu nıye bırbırıne gırdınız usendım gerı gıdemıyom
Vardır bir sebebi dost.Cihan namı diger drogba
Bu roman çok bilindik bir roman belki sen daha yeni duyuyosundur ama neyse tek diyeceğim şey iftira atan hayatta en sevdiği kişi ile sınansın yalan söyleyen dolandıran da ev sevdiği ile sınansın buda sana son mesajım bir gün en sevdiğinle sınanırsan anlarsın hadi eywAdama zorla agzini bozduruyor bide konusuyor la.sen kimsin olum bulassam ne olur sahtekar.sen her gordugum yerde dusundugumu yazicam.bana bulasmaymis cok korktum yaw.ayni romani okumus 2 kisi 😁😁 neyse hem sahtekarsin hem yuzsuz yoksayiyorum seni.anana falanda sovmiycem saygideger biridir muhtemelen ellerinden operim
Yav onla aramız cok eyiVardır bir sebebi dost.
Drogba iyi dostumuzdur. Kazandığının yarısından fazlasını dağıttığını biliyorum
@Janveljan37 bu şahıs bana çıkan ödül için mesaj atmış beni de dolandırıcı sanıo arkadaş durum buAbı nıye noldu nıye bırbırıne gırdınız usendım gerı gıdemıyom
Lan olum sen rahatsizmisin sana hirlimi dedim hirsizmi dedim.o 2 hesabında senin olduğunu dusungumu soyleedim hepsi bu.simdi sana anan olsunmu diyim önümü istiyosun bedduami edeyim seni daha az önce uyaridm ana bacı karıştırma diye illa kasiniyosun dümdüz sov bana diyosun ama sovmiycemBu roman çok bilindik bir roman belki sen daha yeni duyuyosundur ama neyse tek diyeceğim şey iftira atan hayatta en sevdiği kişi ile sınansın yalan söyleyen dolandıran da ev sevdiği ile sınansın buda sana son mesajım bir gün en sevdiğinle sınanırsan anlarsın hadi eyw
Ben de sana o hesapla hiç bir ilişkim yok diorm ulan dolandırıcı diosn daha ne diyeceksin sen bana sövemezsin anladın mı ben sana kötü bişey demedim etmedim ama sen her yerde dolandırıcı deyip durdunLan olum sen rahatsizmisin sana hirlimi dedim hirsizmi dedim.o 2 hesabında senin olduğunu dusungumu soyleedim hepsi bu.simdi sana anan olsunmu diyim önümü istiyosun bedduami edeyim seni daha az önce uyaridm ana bacı karıştırma diye illa kasiniyosun dümdüz sov bana diyosun ama sovmiycem
Senin bunu demen benim düşüncemi deistirmezki sana hakaret etmedim anana bacina laf etmedim 2 hesapta senin diye düşünüyorum dedim bu kadar yok anana yazik yok karına yazık yok Allah en sevdiğine sinasin illa boka sardircan işi ben fikrimi söyledim sen söyledin sustuk.hesap seninse benim demeni bekleyen yokturki zaten kim der 2 hesapta benim diye.neyse saldım seni ama aklımdasın iyi gunlerBen de sana o hesapla hiç bir ilişkim yok diorm ulan dolandırıcı diosn daha ne diyeceksin sen bana sövemezsin anladın mı ben sana kötü bişey demedim etmedim ama sen her yerde dolandırıcı deyip durdun
Ben sözlerimin arkasındayım ama şu sevdikleri ile sınamma kısmını geri alıyorum çoluğun çocuğun vardır yazıktır günahtır güle güleSenin bunu demen benim düşüncemi deistirmezki sana hakaret etmedim anana bacina laf etmedim 2 hesapta senin diye düşünüyorum dedim bu kadar yok anana yazik yok karına yazık yok Allah en sevdiğine sinasin illa boka sardircan işi ben fikrimi söyledim sen söyledin sustuk.hesap seninse benim demeni bekleyen yokturki zaten kim der 2 hesapta benim diye.neyse saldım seni ama aklımdasın iyi gunler