Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet E-Devlet Sosyal Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkness

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,813
553
113
Ben hiç bir şeyim yok neden çıkmıyor bana

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,638
47,635
113
Neden çalışmıyorsun kardeş
Calismiyorum sayilir yazdim calismiyorum yazmadim bilmem okuyabildinmi yada algilayabildinmi?full calismiyorum cunku part calisarak nerdeyse asgari ucret kadar kazancim oluyor zaten tek sikinti sigorta yok ama sigortam olucak diyede gidip 5 bin liraya full calismam.guya kanunen haftalik mesai saati 48 den fazla olmamali ama hem takan yok hem denetleyen yok ozellikle cafe rest sektorunde ayda 72 saati gecen calisma kosullari var vs vs yeterlimi aciklama baska merak ettigin bisey varmi?

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,440
544
113
Calismiyorum sayilir yazdim calismiyorum yazmadim bilmem okuyabildinmi yada algilayabildinmi?full calismiyorum cunku part calisarak nerdeyse asgari ucret kadar kazancim oluyor zaten tek sikinti sigorta yok ama sigortam olucak diyede gidip 5 bin liraya full calismam.guya kanunen haftalik mesai saati 48 den fazla olmamali ama hem takan yok hem denetleyen yok ozellikle cafe rest sektorunde ayda 72 saati gecen calisma kosullari var vs vs yeterlimi aciklama baska merak ettigin bisey varmi?
Sen bu kafayla hi yere gidemessin sigorta onemli 19 yasindan beri sigorraliyim su an 34 yasindayim emekli ligim doldu

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,638
47,635
113
Sen bu kafayla hi yere gidemessin sigorta onemli 19 yasindan beri sigorraliyim su an 34 yasindayim emekli ligim doldu
Kac yasinda maas alicaksin?30 sene sonra sanirim?bende sen gibi dusunuyordum ama son zamanlarda fikrim degismeye basladi.ayrica benim ne kdr sigortam oldugunu nerden biliyorsun bnde 36 yasina kdr sigortaya onem veriyordum suan yasim 38

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,583
20,611
113
Ben bu açıklamanın devlet yetkilerince yapıldığına kani değilim.. ben yine fikrimi savunacagim bu ödemeler yapılmayacak devletin kasasında para yok arkadaşlar bildiğin yok yani olmayan şeyin vaadini kimse kimseye veremez.. eninde sonunda çıkıp birisi kusura bakmayın beceremedik elimizde ne memleket kaldı ne para kaldı diyecek ama uzatmaları oynuyorlar zaman kazanıp acaba bu sefer olurmu yani slot gibi düşünün vermedikçe bu sefer olacak hissi

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,583
20,611
113
Eğer bu arkadaşın yazdığı doğruysa madem benim temmuzda onaylandı neden ağustosun ilk haftası verilmedi param ?

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Yok Instagram dan yazican allahala ya cahilmisiniz kardeşim adam yazmış orda
Cahil sensin tek yardımlar e devletten başvuru yapılmıyor syd varda öğren de gel tamam seninde bana o kelimeyi demeye hakkın yok sorduğum kişi cevap verir söyler zaten yırtık dondan çıkıp cevap verme.Sana soran da yok

Melikesi16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
695
349
63
Kac yasinda maas alicaksin?30 sene sonra sanirim?bende sen gibi dusunuyordum ama son zamanlarda fikrim degismeye basladi.ayrica benim ne kdr sigortam oldugunu nerden biliyorsun bnde 36 yasina kdr sigortaya onem veriyordum suan yasim 38
Ne alaka algınız bu kadar kardeş boşa kızmayın bana emeklilik yaşı şuan 65 yarın iktidar değiştiğinde tekrar 50 ye 45 e indirmeyeceklerine garanti verebilirmisin? Hepimiz aynı gemideyiz biz bitikler grubuyuz amaç birbirimize saldırmak değil konuları tartışabilmek o yüzden kızma ama düşüncen yanlış bir atasözü var sen eşşeğini sağlam kazığa bağla da kurt yerse yine yesin sen çalış primini doldur gerisi yaşa kalsın sen 50 olana kadar bakalım ülkede neler olur ben sabah 10 akşam 10 çalışıyorum 12 saat bende diyebilirim senin gibi günde 8 saat çalışayım ama çarem yok geçindirmek zorunda olduğum bir ailem var herkes rahat hayatı ister bende kızıyorum yönetime ama kızıp da ben 12 saat çalışmam yasal değil şu bu deme hakkım şuan yok bunu diyebilmem için önce ekonomik özgürlüğümü ele almam lazım hayatımı idame ettirebiliyorum herşeye rağmen diyebilmem lazım sonra atarımı yaparım

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,228
3,703
113
Ben bu açıklamanın devlet yetkilerince yapıldığına kani değilim.. ben yine fikrimi savunacagim bu ödemeler yapılmayacak devletin kasasında para yok arkadaşlar bildiğin yok yani olmayan şeyin vaadini kimse kimseye veremez.. eninde sonunda çıkıp birisi kusura bakmayın beceremedik elimizde ne memleket kaldı ne para kaldı diyecek ama uzatmaları oynuyorlar zaman kazanıp acaba bu sefer olurmu yani slot gibi düşünün vermedikçe bu sefer olacak hissi
bilgi doğru dostum 2 gün içinde ödemeler yapilacak

Karacocuk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
192
43
Cahil sensin tek yardımlar e devletten başvuru yapılmıyor syd varda öğren de gel tamam seninde bana o kelimeyi demeye hakkın yok sorduğum kişi cevap verir söyler zaten yırtık dondan çıkıp cevap verme.Sana soran da yok
Yazmış zaten e devletten diye Okuman yazman mı yok kıvırma burda hadi ergen gbi heycanlanma yazarken

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Ergen sensin bence.Forumda aile ortamı var sizin gibiler geliyor böyle ortaya laf atar ortalığı bozar seni tanımıyorum sende beni tanımıyorsun laf söylüyorsun sana ne oluyor anlamış değilim kimsin

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Çol çocukla ugrasamayacam boşuna yazarsın engelliyorum senlik birşey olmadan iki kisi konuşurken girme aralarina forumun kuralları var kafana göre kimseye laf söyleyemezsin.Hadi by.

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,583
20,611
113
Yazmış zaten e devletten diye Okuman yazman mı yok kıvırma burda hadi ergen gbi heycanlanma yazarken
Dost cümlelerini biraz daha seçersen daha iyi olacak sanki muhattab olduğun üye saygımızı kazanmış ve yaş olarakta saygı duyacağımız bir arkadaş sizin kadar bilgili olmayabilir ki burası göreceli bir kavram ancak hiçbir şekilde bu hitabı haketmeyecek birisidir lütfen biraz daha dikkatli olursan

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,583
20,611
113
Çol çocukla ugrasamayacam boşuna yazarsın engelliyorum senlik birşey olmadan iki kisi konuşurken girme aralarina forumun kuralları var kafana göre kimseye laf söyleyemezsin.Hadi by.
Sakın dost :) olacak böyle durumlar forumun yaş ortalaması Barcelona'nın alt yapısıyla eşit kızma sen :)

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Sakın dost :) olacak böyle durumlar forumun yaş ortalaması Barcelona'nın alt yapısıyla eşit kızma sen :)
Hayır yani öyle laf diyor ki sanki ben tanıyorum kendisini bana laf soyluyor.Onuda geçtim rahatsızdim basım ağrıyordu anlamamış olabilir veya dikkat etmemiş olabilirim.Onuda geçtim e devlette syd var birde orasida bağlı ama yardım olarak ayrı orası sandım.Ben kimseye birşey demedim kimseye karışmam elimden geldiği kadarıyla herkese bildiğim şeyleri paylaşıyorum.Boyle yorum alınca sinir oldum 🙏🙏

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...