Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet E-Devlet Sosyal Destek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,583
20,611
113
Hayır yani öyle laf diyor ki sanki ben tanıyorum kendisini bana laf soyluyor.Onuda geçtim rahatsızdim basım ağrıyordu anlamamış olabilir veya dikkat etmemiş olabilirim.Onuda geçtim e devlette syd var birde orasida bağlı ama yardım olarak ayrı orası sandım.Ben kimseye birşey demedim kimseye karışmam elimden geldiği kadarıyla herkese bildiğim şeyleri paylaşıyorum.Boyle yorum alınca sinir oldum 🙏🙏
Ne oldu sana yatırdılar mi bu ay ?

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Ne oldu sana yatırdılar mi bu ay ?
Yok gece gireceğim şuan giriş yapamıyorum çok yoğun olduğu için sayfa açılmıyor ama yarın kurumu arayacagim benim çocuk parası da var onu sorarken tekrar onuda sorarım .Küçük kızım 1 ci sınıfa başladı erken açıldı okullari 1 hafta erken yarın arayıp soracam.Kirtasiye parası var birde başvuru yaptım onu da soracam alış veriş zamanları geldi 🙏

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,583
20,611
113
Yok gece gireceğim şuan giriş yapamıyorum çok yoğun olduğu için sayfa açılmıyor ama yarın kurumu arayacagim benim çocuk parası da var onu sorarken tekrar onuda sorarım .Küçük kızım 1 ci sınıfa başladı erken açıldı okullari 1 hafta erken yarın arayıp soracam.Kirtasiye parası var birde başvuru yaptım onu da soracam alış veriş zamanları geldi 🙏
Hadi inşallah alırsın iyisin gene ikiside okula başladı evde hayat senin artık :) krallığını ilan edersin bu sene

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Hadi inşallah alırsın iyisin gene ikiside okula başladı evde hayat senin artık :) krallığını ilan edersin bu sene
Valla ha birşey söyleyeyim mi hesap yaptım 2.300 tutuyor .Yetmiyor bile ama elhamdülillah buna da çok şükür formalar 4 forma tanesi 400 herşey pahalı 😔🙏🙏ama ustunede biz koyacaz hepsini Allah'ın izniyle Hal edecez bakalim

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,583
20,611
113
Valla ha birşey söyleyeyim mi hesap yaptım 2.300 tutuyor .Yetmiyor bile ama elhamdülillah buna da çok şükür formalar 4 forma tanesi 400 herşey pahalı 😔🙏🙏ama ustunede biz koyacaz hepsini Allah'ın izniyle Hal edecez bakalim
Çocukları okuldan al gönderme bı 15 gün ikisininde soracaklar sana neden gönderiyorsun diye imkanım yok de sosyalden eve adamlar gelecek otur durumunu anlat sonra bütün okul ihtiyaçları servisine kadar temin ederler başka türlü yazismayla bunun altından kalkamazssin kimsenin yazıları okuduğu yok herşey görsel show

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Bu arada rahat benim değil okulda akşama kadar bekleyecem 1 ay boyunca.👍Küçük sıkıntılı ablasindada bekledim oda diyor bendede bekleyecen diye

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Çocukları okuldan al gönderme bı 15 gün ikisininde soracaklar sana neden gönderiyorsun diye imkanım yok de sosyalden eve adamlar gelecek otur durumunu anlat sonra bütün okul ihtiyaçları servisine kadar temin ederler başka türlü yazismayla bunun altından kalkamazssin kimsenin yazıları okuduğu yok herşey görsel show
Doğru söylüyorsun inşallah ama yanilirsin 👍🙏😔

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Ben şimdi çıkiyorum e devletten bir şey görürsem yazarım yada haber alırsam yarın yazarım buraya ☺🙏

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,638
47,635
113
Benimkide basladi bende seninle ayni gun basvuru yaptim benmkide hala surec dvm ediyor

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,638
47,635
113
Benim hanim 4 thisort 2 sort etek 1 tane hirka aldi 700 lira.bu sadece kiyafet

Asci55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
8,799
8,368
113
Valla Gecen hafta da biz 4 takım aldık erkek cocugu için takım 400 lira. 1600 lira sadece kıyafet gitti. Gecen seneki çantası beslenmesi falan yırtıldı. Batman li çanta istedi beyfendi valla tek başına bi çanta 350 lira. beslenmesi kalemliği falan 500 lira da sadece bu 3 üne verdim

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Gerçekten zor Allah yardımcımız olsun benim 2 tişört iki uzun kollu etekleri ve kışlık pantolon saymadım.Yabi gerçekten bazen insanlar düşünmeden konuşuyorlar dıştan konuşmak çok kolay içinde yaşayan insan bilir.Turkiyenin haline bak .Allah yardımcımız olsun baska birşey diyemiyorum

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,831
5,809
113
Senem piskopata baglamis
Hayır yani zaten rahatsızım şuan okulla uğraşıyorum çocuklar bir yandan maddi manevi sıkıntı bir yandan .Burası aile ortami gibi burayı seviyorum ama dünden gelen insanlar yani bir şeyi anlamamış veya görmemiş olabilirim.Bunda ne var hemen yok adam böyle dedi şöyle dedi bu onu ilgilendirmez benim sorduğum kişi cevap verir zaten ne bu hemen laf söyleme babasının kızı yok yani kimki tanımıyor etmiyor laf söylüyor kimse kimseye laf söyleyemez bu kadar basit.Yanlissam yanlışsin diyin 👍👍👍🙏

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,638
47,635
113
Hayır yani zaten rahatsızım şuan okulla uğraşıyorum çocuklar bir yandan maddi manevi sıkıntı bir yandan .Burası aile ortami gibi burayı seviyorum ama dünden gelen insanlar yani bir şeyi anlamamış veya görmemiş olabilirim.Bunda ne var hemen yok adam böyle dedi şöyle dedi bu onu ilgilendirmez benim sorduğum kişi cevap verir zaten ne bu hemen laf söyleme babasının kızı yok yani kimki tanımıyor etmiyor laf söylüyor kimse kimseye laf söyleyemez bu kadar basit.Yanlissam yanlışsin diyin 👍👍👍🙏
Simdi yanlis olsanda yanlissin denmezki sana sinirle bizide haslarsin 😁😁😁

Karacocuk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
192
43
Hocam nerden biliyorsun bunun bayan olduğunu önce onu soylermisin karşımdaki bayansa harbiden laflarimi seçerek konuşurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...