- 4,228
- 3,703
- 113
Beyler benim aile destek ödemesinde ödemeniz hazırdır yazıyor ama PTT kurum ödemelerinde ödenecek tutar bulunamadı yazıyor nedir durum 1000 TL yazıyor birde
Nihayet olumlu bir dönüş olduBeyler benim aile destek ödemesinde ödemeniz hazırdır yazıyor ama PTT kurum ödemelerinde ödenecek tutar bulunamadı yazıyor nedir durum 1000 TL yazıyor birde
Aynen dostum bir kaç güne PTT kurum odemelerine düşer sanırım 2 aylık çünkü 450 /600 arası bir miktardi 1000 TL yazıyorNihayet olumlu bir dönüş oldu
O değilde benim PTT de bir hesabım var ondada bloke var icradan dolayı şimdi bu para oraya yatarsa alamayizAynen dostum bir kaç güne PTT kurum odemelerine düşer sanırım 2 aylık çünkü 450 /600 arası bir miktardi 1000 TL yazıyor
Benim 29 temmuzda onaylandı acaba bizede iki aylık mi yatar dost ?Aynen dostum bir kaç güne PTT kurum odemelerine düşer sanırım 2 aylık çünkü 450 /600 arası bir miktardi 1000 TL yazıyor
Ben giremiyorum siz nasıl giriyorsunuz e devleteAynen 450 TL ödeme hazır yazıyor ama PTT düşmemiş daha
bende giremıyorum 1 bucuk ay önce basvurmustum hala degerlendirmede yazıyordu en son 2 3 gün önceBen giremiyorum siz nasıl giriyorsunuz e devlete
Biraz ugrastiriyoBen giremiyorum siz nasıl giriyorsunuz e devlete
iban verdiysen ibana yatarEvet ödemeniz hazırdir 1000 TL diyor aynen ama PTT de yok belki ibana atarlar
Verdimiban verdiysen ibana yatar
Ivana yatmıyor diye biliyorum herkes hesap numarası girdi başvuruda tanıdığım kişilerin hepsi PTT cektiiban verdiysen ibana yatar
bana yatan ibana yatmıstı hiç ptt den almadımIvana yatmıyor diye biliyorum herkes hesap numarası girdi başvuruda tanıdığım kişilerin hepsi PTT cekti