- 1,559
- 502
- 113
Beyler 01.09.2022 kabul edildi yazıyor nerde alacağım parayı odun almam gerek 1ton kış geliyor hersey uçuyor şimdi ne yapmamgerek kimlikle ptt ye mi gitmem gerek yoksa beklicem mi
Ben aldım dün
Üstad onaylandı ise hanede yasayan diğer kişilere bi bak.. evliysen eşinin adına ya da anne babayla yaşıyorsan onların adına yatmıştırPtt mi yatti onaylandı ama odemeniz hazır felan demiyor beklicem galiba kendileri der yada sürekli ptt mi sormam gerek
Nerde yaziyor ne zaman onaylanmıştıArkadaşlar benim başvurum 450 tl ödemeniz hazırdır yazıyor ben ptt ye mi gidip alıcam yardımcı olabilck varmı
Evet dost gidiyorsun sana bir kart veriyorlar hemen orada çekip geliyorsunArkadaşlar benim başvurum 450 tl ödemeniz hazırdır yazıyor ben ptt ye mi gidip alıcam yardımcı olabilck varmı
Çok sağol gittim ptt ye dediğin gibi teşekkür ederimEvet dost gidiyorsun sana bir kart veriyorlar hemen orada çekip geliyorsun
Ekim ayının ilk haftası üstadBenim 2 gün önce ilk defa kabul edildi uygun gorulmusuz belli bı günü var mı para ne zaman hesaba aktardiklarina dahil
Ptt kurum ödemeleri ekranından bakabilirsin üstad. Suan birsey goremezsin yardim yattigi zaman orada gözükür. Fakat evliysen eşine ya da aile ile yaşıyorsan onların adına da yatabiliyor nadir de olsa. Ekimin ilk haftası zaten konu canlanır. Kendi adına göremezsen hanende yasayan diğer kişilere de bi bakarsınPeki odeme durumu burdan mi takip ediliyor Ekli dosyayı görüntüle 261027