- 1,183
- 700
- 113
Para yatmış akşama çekeriz 😁
Bizimki daha onay bile almadı daha değerlendirme sürecindeHanimin e devlet hesabinada bak bizimki hanimin adina yatmis
O zaman sen bu konuya bidahaki aydan once gelme kardes 😁Bizimki daha onay bile almadı daha değerlendirme sürecinde
yaw taaa temmuz da yaptım ama hala onaylanmadı nasıl oldu anlamadımO zaman sen bu konuya bidahaki aydan once gelme kardes 😁
Senin kdr uzun sureni gormedm.hanim cekdi az evel 600 yatmis banayaw taaa temmuz da yaptım ama hala onaylanmadı nasıl oldu anlamadım
Hayırlı olsun güle güle kullanın kardeşim Biz bir daha ki ayı beklicez gibiSenin kdr uzun sureni gormedm.hanim cekdi az evel 600 yatmis bana
Yedik bile 5 paket cigara bide market alisverisi tertemiz oldukHayırlı olsun güle güle kullanın kardeşim Biz bir daha ki ayı beklicez gibi
Afiyet olsunYedik bile 5 paket cigara bide market alisverisi tertemiz olduk
Üstad başvuruyu sen yaptın ama eşinin hesaba mı yatırılmıştı ?Senin kdr uzun sureni gormedm.hanim cekdi az evel 600 yatmis bana
Evet oyle oldu hatta basvurum kabul olali 1 ay 1 hafta oldu.ama esimin adina e devlet uzerinden basvuru yok.kaymakamliktan bi basvuru yapilmis biri araciligi ile.sanirim ondan oturu esiminki gece bakmistik surec devam ediyor yaziyordu sabah bakdik 600 lira odeme gozukuyor.neyse sonuc olarak haneye girdi 600.eger esin daha once bi yardim falan aldiysa e devlet uzerinden onun hesaba yatmis olabilir e devletden girip bakinÜstad başvuruyu sen yaptın ama eşinin hesaba mı yatırılmıştı ?
BEn edevlete giriş dahi yapamıyorum sistem cok yogunmuşEvet oyle oldu hatta basvurum kabul olali 1 ay 1 hafta oldu.ama esimin adina e devlet uzerinden basvuru yok.kaymakamliktan bi basvuru yapilmis biri araciligi ile.sanirim ondan oturu esiminki gece bakmistik surec devam ediyor yaziyordu sabah bakdik 600 lira odeme gozukuyor.neyse sonuc olarak haneye girdi 600.eger esin daha once bi yardim falan aldiysa e devlet uzerinden onun hesaba yatmis olabilir e devletden girip bakin
Dur ben denim bakim senin icin.gerci netim kesildi gece suan kisitli net ile baglaniyorim her yeri acmiyor umarim acarBEn edevlete giriş dahi yapamıyorum sistem cok yogunmuş
Bekarım üstad ben de en iyisi vakıfla görüşmek galiba.. güvercinle yollasalar gelirdi şimdiye kadarEvet oyle oldu hatta basvurum kabul olali 1 ay 1 hafta oldu.ama esimin adina e devlet uzerinden basvuru yok.kaymakamliktan bi basvuru yapilmis biri araciligi ile.sanirim ondan oturu esiminki gece bakmistik surec devam ediyor yaziyordu sabah bakdik 600 lira odeme gozukuyor.neyse sonuc olarak haneye girdi 600.eger esin daha once bi yardim falan aldiysa e devlet uzerinden onun hesaba yatmis olabilir e devletden girip bakin
Bn girdim sorunsuz actiBEn edevlete giriş dahi yapamıyorum sistem cok yogunmuş
valla acmıyor bende neden anlamadımBn girdim sorunsuz acti
Iban no verdik ama ptt yatirmislarParalar yattı siz hala neyi tartışıyorsunuz