Valla doğruysa güzel haber abi inşallah öyledir@Federal42 @Senem01 haberiniz varmi ustdeki haberden
Gazetede okudum bro dun okudum simdi aklima geldi netten bulup buaraya attim.dun berberde sira beklerken hurriyetde okudmValla doğruysa güzel haber abi inşallah öyledir
Anlamini bosver sen sesini cikartma diycemde devlet fark edince o parayi senden geri alir.1 lira icin 100 lira harcar ama sende parasini birakmazbana geçen ay aynı kurum adı altında hem iban'a 500 yattı hem ptt karta 500 yatttı. anlam veremedim
ahaha doğru diyonAnlamini bosver sen sesini cikartma diycemde devlet fark edince o parayi senden geri alir.1 lira icin 100 lira harcar ama sende parasini birakmaz
Bu haberi diyorsan yoktu şimdi baktım aynı degismemis.☺🙏🙏Kesin mi pekiEvet beyler hayirli olsun alanlara 450 600 arasi olan yardim 850 1250 olmus bilgi kesin ve net
SOSYAL YARDIM PARASI NE KADAR, AİLE DESTEK PAKETİ MİKTARI ARTTI MI?
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı’nın kapsamını genişlettiklerini belirterek, "Programımızdan daha fazla vatandaşımızın istifade etmesi için mevcut bütçemiz 15 milyar TL’ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz. Bu doğrultuda 450 TL - 600 TL olan destek tutarımızı 850 - 1.250 TL’ye yükseltiyoruz” dedi.
Bakan Yanık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni sosyal yardım paketinin detaylarını paylaştı.
Pazartesi yada salı yatarGEÇEN AY HANGİ GÜN YATMIŞ TI HATIRLAYAN VAR MI
Naisl yok daha dun hurriyet gazetesinde okudum.simdide yazmaya usendim netten aradim buldum kopyala yapistir yapip buraya attim.sende gir netten araztir.ayrica bi dextek daha cikmis cocuk bilisim mi ne adi oda aylik 400mu neymis ayrica elektirik dogalgaz destegi vs dur sana link atimde bakBu haberi diyorsan yoktu şimdi baktım aynı degismemis.☺🙏🙏Kesin mi peki
Bu haberi diyorsan yoktu şimdi baktım aynı degismemis.☺🙏🙏Kesin mi peki
Tamamda onaylanmamistir onaylandı e devletten ödeme yerine bakınca fiyatın değişmesi lazım öyle oluyor daha 500 yazıyor onu diyorum bendeNaisl yok daha dun hurriyet gazetesinde okudum.simdide yazmaya usendim netten aradim buldum kopyala yapistir yapip buraya attim.sende gir netten araztir.ayrica bi dextek daha cikmis cocuk bilisim mi ne adi oda aylik 400mu neymis ayrica elektirik dogalgaz destegi vs dur sana link atimde bak
Hmm hele dur bi para yatsin bakalim kac yaticak orda yaznai bosver sen 😉Tamamda onaylanmamistir onaylandı e devletten ödeme yerine bakınca fiyatın değişmesi lazım öyle oluyor daha 500 yazıyor onu diyorum bende
Bu arada onaylanmis bu ay benim yazidgim fiyatdan alicaksim nen oyle anladim.bize 600 yatmisti en yuksek oydu simdi 1250 yaticak demekkiTamamda onaylanmamistir onaylandı e devletten ödeme yerine bakınca fiyatın değişmesi lazım öyle oluyor daha 500 yazıyor onu diyorum bende
Yok bak ben çocuk parası da alıyorum baktım geçen sefer yatmadan önce ödeme miktarı değişmişti.Yani ilk önce değiştiriyorlar sonra yaptırıyorlar.Ama inşallah bu defa senin dediğin olur ☺☺🙏🙏Hmm hele dur bi para yatsin bakalim kac yaticak orda yaznai bosver sen 😉
İnşallah Amin 🤲🤲🙏☺Bu arada onaylanmis bu ay benim yazidgim fiyatdan alicaksim nen oyle anladim.bize 600 yatmisti en yuksek oydu simdi 1250 yaticak demekki
Onada zam gelmis 😁 biz almiyoruz hanima solim onada bavursun.nasil basvurucak?Yok bak ben çocuk parası da alıyorum baktım geçen sefer yatmadan önce ödeme miktarı değişmişti.Yani ilk önce değiştiriyorlar sonra yaptırıyorlar.Ama inşallah bu defa senin dediğin olur ☺☺🙏🙏
Syd başvuru yaz interneteOnada zam gelmis 😁 biz almiyoruz hanima solim onada bavursun.nasil basvurucak?