- 3,057
- 1,607
- 113
Bu istanbul kartlara 350 yatıyordu 660 tl yatırmışlar 2 katına çıkmış büyük ihtimal destekte zamlı yatar
tam markete gitcektim a101 e gidelim bariBu istanbul kartlara 350 yatıyordu 660 tl yatırmışlar 2 katına çıkmış büyük ihtimal destekte zamlı yatar
Guya oyle bakalim gorcez.Bu istanbul kartlara 350 yatıyordu 660 tl yatırmışlar 2 katına çıkmış büyük ihtimal destekte zamlı yatar
O ne bro nasil basvuru yapiliyor.akbaba gibiyiz bi les gordukmu hemen cokuyorux basina aw 😁Bu istanbul kartlara 350 yatıyordu 660 tl yatırmışlar 2 katına çıkmış büyük ihtimal destekte zamlı yatar
Öyle kanka bize 350 yatıyordu bu ay 660 yatmış seçimler yaklaşıyor ya ondan bağlı olduğun sosyal yardıma gidip başvur gelip bakıyorlar eve falan uygunsa limit belirliyip veriyorlarGuya oyle bakalim gorcez.
Valla ben sosyal ekonomik destek icin basvurdum gecen hafta bn yokken incelemeye gelmisler bikac soru sorup gitmsler ama hic bi gelisme yok ne onay ne redÖyle kanka bize 350 yatıyordu bu ay 660 yatmış seçimler yaklaşıyor ya ondan bağlı olduğun sosyal yardıma gidip başvur gelip bakıyorlar eve falan uygunsa limit belirliyip veriyorlar
Sendeki sed ödemesi e devlet üzerinden kontrol et orada ne yazıyor yada sed ödemesine bak belki onaylanmıştır oradada yazarValla ben sosyal ekonomik destek icin basvurdum gecen hafta bn yokken incelemeye gelmisler bikac soru sorup gitmsler ama hic bi gelisme yok ne onay ne red
Bu ayın ilk haftasında diyorlardı ama bakalım sözde cumaya kadar yatması gerekiyorAile destek programi ekim odemeleri yapildimi arkadaslar benim 10.ay 10 nubda onaylanmis nezaman almaya baslarim.
Herkes parayı işletmenin derdinde üstad 1 günün bile hesabını yapıyorlardırBu ayın ilk haftasında diyorlardı ama bakalım sözde cumaya kadar yatması gerekiyor
Vay be 12 zaza miRed etmis ama nedemek istedigini anlayamadim
Benim de aynı dalga geçiyorlar resmen6 Ekimde yapılan başvuru aynı hala nasıl bürokrasi varsa çok mu zor onay ya da red vermek
Yok karides daha yatmaz e devlette bile daha güncellenmesi zamYatan varmı beyler bu ay icin eklenme yapıldımı