- 5,819
- 1,323
- 113
Gerilere git okursun mesajımı polemiğe girme dostum işine bak rol yapan kişiye karışmayınEmin misin dost ben hic gormedim sanki
Gerilere git okursun mesajımı polemiğe girme dostum işine bak rol yapan kişiye karışmayınEmin misin dost ben hic gormedim sanki
Baştan sona takip edenlerin hakkı yenirse ne olacak dost . Bende ortalarda geldim . En başında sohbette vardım ama geç katıldımBen 2 inci adımın sonlarında geldim öyle bi kural yoktu dostum bizde takip ettik adamın işine karışmayın lütfen
Tamam baskanim sustum 🤐Beyler rol yapan üyeye karışmayalım
Kardeşim öyle bi kural mi vardı en başından kural söylenir o zaman takip etmeseydin o zamanBaştan sona takip edenlerin hakkı yenirse ne olacak dost . Bende ortalarda geldim . En başında sohbette vardım ama geç katıldım
Dostum takip edenlerden bi liste yap işteBen konuyu takip edemedim maclara odaklanmaktan
Bileydik bizde 1 mesaj yazardik girerdik listeye puhahahaButragueno
Yasyn55
Malatyali44
Canberk3535
Jackwilshere10
Pikacu
Abuzerkomurcu
Liste budur sanirsam 20 geceye kadar bekliyorum eksik yada fazla varsa bilgilendirin arkadaslar
Bellı dost neyse yapcak bısı yokBen konuyu takip edemedim maclara odaklanmaktan
Çek dostum herşeyin hayırlısıButragueno
Yasyn55
Malatyali44
Canberk3535
Jackwilshere10
Pikacu
Abuzerkomurcu
Liste budur sanirsam 20 geceye kadar bekliyorum eksik yada fazla varsa bilgilendirin arkadaslar
Beni çıkar dostum listeden ben yorum yapmadan takip ettim tebriklerButragueno
Yasyn55
Malatyali44
Canberk3535
Jackwilshere10
Pikacu
Abuzerkomurcu
Son adımda gelelim dost bi dahakineBileydik bizde 1 mesaj yazardik girerdik listeye puhahaha
Olur ben kabulumArkadaslar 7 kisi var hic cekmeyeyim 150 atim isterseniz 50de benden gitsin ?