isim soyismi söylemiyorum ayıp olmasın arkadasa kodlayım ama mahirin m si binicini bsiNasıl yani papara no verir misin?
isim soyismi söylemiyorum ayıp olmasın arkadasa kodlayım ama mahirin m si binicini bsiNasıl yani papara no verir misin?
@Erosus mature o dahi iyisini bilirÖylede benim içim el vermiyor nasıl yapsak ki
Puhahahahaisim soyismi söylemiyorum ayıp olmasın arkadasa kodlayım ama mahirin m si binicini bsi
Tövbe et reis . Yada ne biliyim o tip günahlar para dağıtılınca 10 fakir doyurunca falan affoluyomuşEzan okunuyor yorumları okudum sizin yüzünüzden günaha girdim nolcak simdi
Milf im daha mature olmadım@Erosus mature o dahi iyisini bilir
Sen bu işi biliyorsun 10 fakirden 1 i de sensindir simdiTövbe et reis . Yada ne biliyim o tip günahlar para dağıtılınca 10 fakir doyurunca falan affoluyomuş
hadi rastgele sonra abdestini al namazını kıl müslüman olmak bunu gerektirirArkadaşlar kusurumuz lduysa affola . Çavuşu tokatlamaya gidiyorum ben
hadi rastgele sonra abdestini al namazını kıl müslüman olmak bunu gerektirirArkadaşlar kusurumuz lduysa affola . Çavuşu tokatlamaya gidiyorum ben
Tövbe tövbe kardeşim git bize sekmesinArkadaşlar kusurumuz lduysa affola . Çavuşu tokatlamaya gidiyorum ben
tokatlama çocuğu şiddeti sevmiyoruz , başını okşa sevgini göster daha mutlu olacaktırArkadaşlar kusurumuz lduysa affola . Çavuşu tokatlamaya gidiyorum ben
Reis yapma askerliğin uzarArkadaşlar kusurumuz lduysa affola . Çavuşu tokatlamaya gidiyorum ben
barış villada oturuyo ama sırf millet sevaba girsin diye arada yapıyo öyle şeylerSen bu işi biliyorsun 10 fakirden 1 i de sensindir simdi
Yok elhamdülillah fakir değilim gönlüm zenginSen bu işi biliyorsun 10 fakirden 1 i de sensindir simdi
Bunun uzayacak seyini hiç konuşmayalımReis yapma askerliğin uzar
BencedeBunun uzayacak seyini hiç konuşmayalım
Senin neden fakir onu de banaYok elhamdülillah fakir değilim gönlüm zengin
Ya söyleme şunu heryerde lütfenn !!barış villada oturuyo ama sırf millet sevaba girsin diye arada yapıyo öyle şeyler