- 27,634
- 22,892
- 113
Sanki terkedilmiş bir viraneeeeyiiiim
Tmm kutla.cok ama cok sevindim senin adina.hem gotu kurtardin hemde 1 maas kar ettin cok iyi is cikardik tbrkler bizeKutluyorum laa😅😅
Yok abi Allah esirgesin hemen ödemelereYarın yine aynı bku yeme emre tebrikler şimdiden.
Bir maaş değil de 3/2 çıkardık şükür binlerceTmm kutla.cok ama cok sevindim senin adina.hem gotu kurtardin hemde 1 maas kar ettin cok iyi is cikardik tbrkler bize
Ole bedava para yok bole 3 bucuk aticanki kazanasin 😁He vallaha eziyet resmen 😅😅
Ben deyim de gerisi her zamanki gibi sana kalmış.Yok abi Allah esirgesin hemen ödemelere
La 3 saatt once bitikdin bak simdi ne haldesin.tamamen sans be gelip bana mac sorman benimde durup durup bunu vermem.buyuk sansin varmisBir maaş değil de 3/2 çıkardık şükür binlerce
Valla dost belki şu kupon tutmasa belki aylarca zararı cikaramayabilirdin benimki öyle durum 5 aydır -15kdayim yukselemedim bir türlü o yüzden tadını çıkar ve ders al daha dikkatli oynaBir maaş değil de 3/2 çıkardık şükür binlerce
Takiplemedim ben elendim bbAğalar çekiliş yok burda olanlar like atsın takipleyenleri bilelim biliyoruz da yine rengimiz belli olsun dm yakalım inşallah
Sağol abi düşünmen yeter çok şükür burdan vermem direkten döndükBen deyim de gerisi her zamanki gibi sana kalmış.
Tekrardan kazancın daim olsun dostAğalar çekiliş yok burda olanlar like atsın takipleyenleri bilelim biliyoruz da yine rengimiz belli olsun dm yakalım inşallah