- 4,351
- 5,716
- 113
En azından güne güzel başlıcan gardaşım iş yerin de arada uyursun artıkAğalar çekiliş yok burda olanlar like atsın takipleyenleri bilelim biliyoruz da yine rengimiz belli olsun dm yakalım inşallah
En azından güne güzel başlıcan gardaşım iş yerin de arada uyursun artıkAğalar çekiliş yok burda olanlar like atsın takipleyenleri bilelim biliyoruz da yine rengimiz belli olsun dm yakalım inşallah
Bu kupon varya onun kurtulusuydu suan sansida vardi geldi.yoksa 10k kuzur odemesi var cepde 1k var falan filan neyse kurtardi dotu 😁Valla dost belki şu kupon tutmasa belki aylarca zararı cikaramayabilirdin benimki öyle durum 5 aydır -15kdayim yukselemedim bir türlü o yüzden tadını çıkar ve ders al daha dikkatli oyna
Uyku önemli değil nefes aldım ya şükürEn azından güne güzel başlıcan gardaşım iş yerin de arada uyursun artık
Valla bn tekdenmi yattim bakamiyorum moralim cok bozulur,kupon burda var iatersen bak sen 3u geldi 1i yatti 1i kaldi ama bakmadim hic
Sonradan kime ı çektim . Çekiliş yok cümlesine like attım hep devamını okuyunca deleteAğalar çekiliş yok burda olanlar like atsın takipleyenleri bilelim biliyoruz da yine rengimiz belli olsun dm yakalım inşallah
Toto önemli abi 😂😂Bu kupon varya onun kurtulusuydu suan sansida vardi geldi.yoksa 10k kuzur odemesi var cepde 1k var falan filan neyse kurtardi dotu 😁
NaberSonradan kime ı çektim . Çekiliş yok cümlesine like attım hep devamını okuyunca delete
@Hayatindibi reisde o işSonradan kime ı çektim . Çekiliş yok cümlesine like attım hep devamını okuyunca delete
Sen bi çelik don al broToto önemli abi 😂😂
Adamın kurtuluşunda büyük payın var hocam respect sana daBu kupon varya onun kurtulusuydu suan sansida vardi geldi.yoksa 10k kuzur odemesi var cepde 1k var falan filan neyse kurtardi dotu 😁
Çekik gözlülerde var abi oSen bi çelik don al bro
Tmm hallederiz o kolay sen paradan haber ver.bide konu icinde para muhabbeti yapmayalim modlar istemiyor@Hayatindibi reisde o iş
Aynen baba hoplamayalım ayak üstüTmm hallederiz o kolay sen paradan haber ver.bide konu icinde para muhabbeti yapmayalim modlar istemiyor
İngilizce çeviri yapıp gönderin ya da İtalyanca zannetmiyorum anlamazlar. Buz çevirip okuruzTmm hallederiz o kolay sen paradan haber ver.bide konu icinde para muhabbeti yapmayalim modlar istemiyor
Quaresma quaresma oley oley oley
Uyku önemli değil nefes aldım ya şükür
Sıkıntısız gelir umarımHesaba geçmesini bekliyorum