Esselaaaaaa@TayfunWhite @Hipokrat @APARKAT @Tokmakci @BJKrussz @Impossible reisler liste bu tutar cüzi hakkınızı helal edin herkesin emeğine sağlık bu seferlik madur görün telafi ederim inşallah çekim bekliyorum akabinde herkesin dm yakcam inşallah
Kesene bereket@TayfunWhite @Hipokrat @APARKAT @Tokmakci @BJKrussz @Impossible reisler liste bu tutar cüzi hakkınızı helal edin herkesin emeğine sağlık bu seferlik madur görün telafi ederim inşallah çekim bekliyorum akabinde herkesin dm yakcam inşallah
Kesene bereket dost@TayfunWhite @Hipokrat @APARKAT @Tokmakci @BJKrussz @Impossible reisler liste bu tutar cüzi hakkınızı helal edin herkesin emeğine sağlık bu seferlik madur görün telafi ederim inşallah çekim bekliyorum akabinde herkesin dm yakcam inşallah
Kesene bereket teşekkürler@TayfunWhite @Hipokrat @APARKAT @Tokmakci @BJKrussz @Impossible reisler liste bu tutar cüzi hakkınızı helal edin herkesin emeğine sağlık bu seferlik madur görün telafi ederim inşallah çekim bekliyorum akabinde herkesin dm yakcam inşallah
Çek bekliyorum yazınca dedim sonuçlandı acelemiz yokYok gardaşım bekliyoruz
Aynen işe gitmeden halledelim yeterÇek bekliyorum yazınca dedim sonuçlandı acelemiz yok
Bu saat de o miktarı odemeyebilirler saat 10 dan sonraya kalabilir dostAynen işe gitmeden halledelim yeter
Neden kiBu saat de o miktarı odemeyebilirler saat 10 dan sonraya kalabilir dost
Iyiki ben bu topa girmedim ihale bana kalirdi aw 😁@TayfunWhite @Hipokrat @APARKAT @Tokmakci @BJKrussz @Impossible reisler liste bu tutar cüzi hakkınızı helal edin herkesin emeğine sağlık bu seferlik madur görün telafi ederim inşallah çekim bekliyorum akabinde herkesin dm yakcam inşallah
Gece limiti oluyor bazı sitelerde banka sistemi gibi düşünNeden ki
Miktar yüklü olunca sanırım 10 k fazlası o sebebden 10 dan sonraya bırakıyorlar dostNeden ki
Babuş sabah olduGece limiti oluyor bazı sitelerde banka sistemi gibi düşün
Ben isyan çıkarırdım netIyiki ben bu topa girmedim ihale bana kalirdi aw 😁
Hangi yöntemleÇekim verdim
Hadi bakalım 5 dk da odesinler 😊Çekim verdim
Sponsor site yapmaz ya 😅Miktar yüklü olunca sanırım 10 k fazlası o sebebden 10 dan sonraya bırakıyorlar dost
FixHangi yöntemle
Inslah gelir dostÇekim verdim