- 30,625
- 9,650
- 113
Hangi siteler ya bunlar bulamadım ben kim şampiyon olur kaç oran 😁Ahmet yazdi sandimdi la.ne tesaduf sitelerinde favorisi bunlar 😁😁
Hangi siteler ya bunlar bulamadım ben kim şampiyon olur kaç oran 😁Ahmet yazdi sandimdi la.ne tesaduf sitelerinde favorisi bunlar 😁😁
Kupon geleli 2 saat oldu la onu biliyorumIkinia ikina kuponu getirdk bayagi sterstli oldu sonlara dogru ama sonra rahat geldi
Boston kaptirmaz sadece milwa zorlar bostonu gerisi fısAhmet yazdi sandimdi la.ne tesaduf sitelerinde favorisi bunlar 😁😁
Yapma yaw uyu dinlen4de mesai var uyuymadık valla daha
Bu aralar aktıf deılsın dostKupon geleli 2 saat oldu la onu biliyorum
Ozletiyosun kendini bakYenı uyandım ben
Ufak bir işim var dost onu halledene kadar takılıyorum burda 15 dakıkaya uyumuş olurumYapma yaw uyu dinlen
Millette para yok aw olanda kaybermekten korkuyor aw strasburgu ust olsaydi nbade zengin olurduk dort mac cikardim dordude geldi2 gundur param olsa 2 gunde sabonis td parsi yiycekdim dunde dedim oynayin diye oynamadi kimse dunde geldi
Aktifimde kupon paylasmiyorum cano foruma attığım gelmiyor arka plan bı sureBu aralar aktıf deılsın dost
Ipnelik forumda diyorsun yaniAktifimde kupon paylasmiyorum cano foruma attığım gelmiyor arka plan bı sure
Göz varAktifimde kupon paylasmiyorum cano foruma attığım gelmiyor arka plan bı sure
Uykusuz kalmayın kendi işiniz olsa bı sorun olmuyorda başkasının olunca dört gözle izliyolar insaniUfak bir işim var dost onu halledene kadar takılıyorum burda 15 dakıkaya uyumuş olurum
Uyku duzenım mahvolduOzletiyosun kendini bak
Şans gidiyor diyelimIpnelik forumda diyorsun yani
Bide orucsun iyice karıştırdınUyku duzenım mahvoldu
Dun beste gidecegim ise yedide gittim karı kovarlar diyor bak cok skmde dedmUykusuz kalmayın kendi işiniz olsa bı sorun olmuyorda başkasının olunca dört gözle izliyolar insani
Gözü olanın gözünü recom 😂Göz var
Gez goz arpacik o zaman recoGöz var
Bnde buraya atınca hep kaybedıyo fena goz fenaGözü olanın gözünü recom 😂