- 75,203
- 27,084
- 113
Kazansan odermı muamma boswer bulasma beaSitede baya kaybım var bi kere çekemedim aw inat ettim ondan öyle oldu 🤣
Kazansan odermı muamma boswer bulasma beaSitede baya kaybım var bi kere çekemedim aw inat ettim ondan öyle oldu 🤣
Kazanirsan her site limit koyar 1xbet koymaz sadece benceO zaman oda fıs 😊
La Emre'yi bekliyorsan çay molasında ancak gelir çalışıyorsa. Telefon yasak onlardaDedim ya dost çekim gelmeyince Emre'nin rahat edip uyuyamadım
Bu sondü zaten sponsor diye yatırdim yoksa yatırmam 🤣Kazansan odermı muamma boswer bulasma bea
Tam ben diyedektim 1xbet çok güvenilir hemde ama burada çok kullanan yok görmedim üstelik sponsorKazanirsan her site limit koyar 1xbet koymaz sadece bence
Bıldıgınden şaşma dostBu sondü zaten sponsor diye yatırdim yoksa yatırmam 🤣
Siteden çekim yapamadım ya hic 5 6 kere yatırdım heralde o yüzden dost yoksa uğramak daha 🤣Bıldıgınden şaşma dost
Yuklu oynayan kullanir dost 1/2 k atan adamin 1xbette isi olmaz 500 k gunluk yatiran var 1xbeteTam ben diyedektim 1xbet çok güvenilir hemde ama burada çok kullanan yok görmedim üstelik sponsor
Çalışıyor beklerim 9.30 da kadar cekimde aklım gelsin de rahat uyurum 😊La Emre'yi bekliyorsan çay molasında ancak gelir çalışıyorsa. Telefon yasak onlarda
Skntli sitemiÇalışıyor beklerim 9.30 da kadar cekimde aklım gelsin de rahat uyurum 😊
UZAAAEsselaaaa
Dun niye kalkmiyom bugun kalkiyom ne sacma ergence soz koyuyon laEsselaaaa
Dovelimmi bu cocugu
Aynen suyu ısındıDovelimmi bu cocugu
Yabancı dil bilginiz kocaman Bi sıfırDun niye kalkmiyom bugun kalkiyom ne sacma ergence soz koyuyon la
Once dovelim sonra vururuzAynen suyu ısındı
Harıka bı senaryoOnce dovelim sonra vururuz