saka ama agır saka bro o kadar samimiyet var mıkanka k adi kanguruskn
saka ama agır saka bro o kadar samimiyet var mıkanka k adi kanguruskn
İşleminizi kontrol ediyorum... Lütfen bekleyiniz.kanka k adi kanguruskn
Ciddi mi la yatmış mı yani3 17 bitmiş kanka o maç baktım sımdı 3 lüğü 20 lik saymışlar
Aynen kanka potadan potaya atmış eleman 3 lüğü 20 lik saymışlar son saniye smaç vururken de potayı kırmış maç iptal olmuşCiddi mi la yatmış mı yani
afiyet olsun şekerimUlan trolü yedim ak ahahhahaha Ah umut
Kullanıcı adınızda argo kelimeler bulunduğu için insiyatif bonusu tanımlayamıyorum efendim. Dilerseniz 20 TL gibi ufak bir meblag yatırım yaparak şansınızı deneyebilirsinizkanka k adi kanguruskn
Atın benim hesap hazır kankaBeyler herkes mi cortinger la biri hesabına 20-30 atsında 1-2 kupon takip edelim belki şans güler
herkes ölü dikici olmus kim kimi koparırsaBeyler herkes mi cortinger la biri hesabına 20-30 atsında 1-2 kupon takip edelim belki şans güler
Beyler duyun şu adamın sesini.Gün bugündür 1 e 3 şututgart yapacak Umut.Yok mu parasını katlamak isteyenMüsaitim bu gece hissediyorum masa tenisinden vurucaz
Bitik o ondan bişey çıkmaz boşa bekleme bugün 1 saat önce aradı sohbet ettikbana bugün sefa attı 100 yaptım cektim 2 paket aldım bi fanta falan filan 60ıda rollde gömdük
tamer fasosu nerde 23lira atcam dedi sana 2 gündür yok piyasada @Unal57
10 gün önce 5bin cektiler yine gümBitik o ondan bişey çıkmaz boşa bekleme bugün 1 saat önce aradı sohbet ettik
Kimle çektiler10 gün önce 5bin cektiler yine güm
Abisiyle kankaKimle çektiler