Çay sar çayLan 3 ü 1 arada var nescafe içmeye korkuyorum sigarasızlıktan Kuduruyorum bide onu içsem daha cok canım çekecek en sevdiğim nescafe ile sigara birleşimi
Yok knk yedim o parayı gittim 0 redmi note 8 aldım 2000 liraya 300 400 de yemek kıyafet fln son 200 300 le devamettimyaa işte kumar oynamayın arkadaslar kaç oldu diyom size
Kıvırma part 1La gerek yok başkan shellac daimon kardeşime ayıp olur gerek yok
sabısübyan mı 2dk balici yaptın bizi mkAh Ak Atlas şu 50 yi sonuçlandırsan kardeşlerimi bu halde bırakır mıyım?Duy sesimizi Atlas kendim için değil 3 sabisübyan kardeşimin sigara parası için istiyorum
Ahahahahhaa kanka dur old ama gold numara bu biri acır yardımda bulunur :dsabısübyan mı 2dk balici yaptın bizi mk
Umut harbi başkan vs biliyosun yarın diyeceğini barış sen de bunu yapıyosan bişey demiyorum diye trip atcak bascak fırçayı göze alamam yoksa yaparım yaniKıvırma part 1
sakarya hendeke geldim bi karı ugruna istesek 20 lira atarmı Umuta bu saatteYok knk yedim o parayı gittim 0 redmi note 8 aldım 2000 liraya 300 400 de yemek kıyafet fln son 200 300 le devamettim
Knk sennde hep kuponlar böle oluyo niye acaba gecnde mega sonuclanmamıştıAh Ak Atlas şu 50 yi sonuçlandırsan kardeşlerimi bu halde bırakır mıyım?Duy sesimizi Atlas kendim için değil 3 sabisübyan kardeşimin sigara parası için istiyorum
sabısübyan mı 2dk balici yaptın bizi mk
beyler acil 200 lazım emmoğlunu hastaneye kaldırmıslarAhahahahhaa kanka dur old ama gold numara bu biri acır yardımda bulunur :d
Sakaryanın bi havasına bide karısına güvenmicen reissakarya hendeke geldim bi karı ugruna istesek 20 lira atarmı Umuta bu saatte
Kanka vallahi 3-4 saat önce bunu düşünüyordum garezi var ibnelerin banaKnk sennde hep kuponlar böle oluyo niye acaba gecnde mega sonuclanmamıştı
Kıvırma part 2Umut harbi başkan vs biliyosun yarın diyeceğini barış sen de bunu yapıyosan bişey demiyorum diye trip atcak bascak fırçayı göze alamam yoksa yaparım yani
guvenmıyodum zaten skydmSakaryanın bi havasına bide karısına güvenmicen reis
emmoğulları genelde puşt oluyo yemez bubeyler acil 200 lazım emmoğlunu hastaneye kaldırmıslar
Adamdaki lükse bak hem 100 talep ediyor yanında birde paparasını tahmin etmemizipamuk eller cebe beyler benim papara numarasi tahmin eden bana 100 tl yollar
Lan sor başkana sıkıntı olmaz diyosa 13 k yaparım bak arttırdımKıvırma part 2
kanka yapma zaten konulri hortlatanlara icimdeb cok sovuyomUmut harbi başkan vs biliyosun yarın diyeceğini barış sen de bunu yapıyosan bişey demiyorum diye trip atcak bascak fırçayı göze alamam yoksa yaparım yani