- 3,904
- 3,192
- 113
Arkadaşlar bu mega hesabı kitledi çekimi reddettiler. Şimdi aranıp gerekli bilgi verilecekmiş. Ödermi bu site.
bugun bayrama sıkıntılı kanka cıkmaz ondan oldumu yapar amaErhan kanka Bayroyu yoklasana sen bi sesi hiç çıkmadı o bulmuştur yolunu
ahahay vallah oylesen bi 500 daha at bin lira borcumuz olsun söz ya bizi bilen bilir
bu muhabbete ölüyorum beni bilen bilir s2ktr git bilenlerden iste o zaman
Kahkahakahka attim
200e ödetirizArkadaşlar bu mega hesabı kitledi çekimi reddettiler. Şimdi aranıp gerekli bilgi verilecekmiş. Ödermi bu site.
Vol 1489 dun en son sen bu konuda ne vol 1 i akDilencilik vol 1
Umutun son hali
Ekli dosyayı görüntüle 78620
Kanka hemen çözeriz mebla nedir hemen yardım edelimArkadaşlar bu mega hesabı kitledi çekimi reddettiler. Şimdi aranıp gerekli bilgi verilecekmiş. Ödermi bu site.
kapqtiysa odemezArkadaşlar bu mega hesabı kitledi çekimi reddettiler. Şimdi aranıp gerekli bilgi verilecekmiş. Ödermi bu site.
Buna hakkaten güzel güldümUmutun son hali
Ekli dosyayı görüntüle 78620
37 kmisKanka hemen çözeriz mebla nedir hemen yardım edelim
Cok zorArkadaşlar bu mega hesabı kitledi çekimi reddettiler. Şimdi aranıp gerekli bilgi verilecekmiş. Ödermi bu site.
Sen çözersin kankaherjes herseyi cozuyor 2 saatir umut a kimse 20 tl bulamadi ama
Kanka şaka falan bir yana mebla 37 K mı akArkadaşlar bu mega hesabı kitledi çekimi reddettiler. Şimdi aranıp gerekli bilgi verilecekmiş. Ödermi bu site.
adam mıyız biz be tüh kalıbımıza son 20 liram olsa atardım mk 94 kurus var olur muherjes herseyi cozuyor 2 saatir umut a kimse 20 tl bulamadi ama
20 liraya ödetirim o parayıArkadaşlar bu mega hesabı kitledi çekimi reddettiler. Şimdi aranıp gerekli bilgi verilecekmiş. Ödermi bu site.