- 2,612
- 1,463
- 113
Beyler slot turnuvasında sıralamda olan varmı ben 46 . sıradayım 1000 tl banko gibi
hadi gsloverKasadaki 100 ü çekip sigara parası atmak istiyormuşsun hiç gerek yoktu valla cok sağol ama cok ısrar ediyorsun tamam hadi at tamam kırmıyım seni
İyi geceler canım benim 1581142092 ateşlersin sürprizleri seversin sen tekrar iyi gclrSon paramdı o bide utan utan Bende seni seviyorum kardeşim benim .(1635339130 ) Öptüm
Forumda sevdiğim nadir adamlardan biri olduğunu biliyorsun dimi canım kardeşim benimBeyler slot turnuvasında sıralamda olan varmı ben 46 . sıradayım 1000 tl banko gibi
Ahan bi 1000 de buradan bulduk beyler bu gece yolumuzu buluruz ben diyimBeyler slot turnuvasında sıralamda olan varmı ben 46 . sıradayım 1000 tl banko gibi
Kanguru İzmit yağlama merkezi .Forumda sevdiğim nadir adamlardan biri olduğunu biliyorsun dimi canım kardeşim benim
Güzel yağlama yapılır Kayserililer bilirKanguru İzmit yağlama merkezi .
Kayseriden selamlarGüzel yağlama yapılır Kayserililer bilir
Bi cacık olmaz olcakta gelcekte rolling yapcazda kazancazda petrole gidip sigara alcazda falanda filanda yaş o işAhan bi 1000 de buradan bulduk beyler bu gece yolumuzu buluruz ben diyim
Knk 50 tl atmıştın bana jeton unutmadıkForumda sevdiğim nadir adamlardan biri olduğunu biliyorsun dimi canım kardeşim benim
Knk gel vereyim sigarada mesafe uzakBi cacık olmaz olcakta gelcekte rolling yapcazda kazancazda petrole gidip sigara alcazda falanda filanda yaş o iş
vay umut bize dayıoğlunu hastaneye kaldırdılar para cok lazım atamam demiştinKnk 50 tl atmıştın bana jeton unutmadık
Veriyosa eğer sabaha kadar yaparım ben 12 k valla bakBaşkan 12 bin mesaja bişeyler vermez mi acaba
4 binlik ezme salatası sen kim 12 k kimVeriyosa eğer sabaha kadar yaparım ben 12 k valla bak
Arkadaşlarım bu mesajımı okuyan saygı değer arkadaşlarım.Benim 7 dal sigaram var ben bu gece bu yolda devam edebilirim fakat @Umutks41 @erhanbey22 @Erosus bu kardeşlerimiz sigarasızken boğazımdan geçmiyor.Bugün bu arkadaşlara yarın size.Pamuk eller cebe ne verirseniz elinizde o gelir sizinleBi cacık olmaz olcakta gelcekte rolling yapcazda kazancazda petrole gidip sigara alcazda falanda filanda yaş o iş
Sabaha4 binlik ezme salatası sen kim 12 k kim