hemen durum ciddileşti 37k mı ?Kanka şaka falan bir yana mebla 37 K mı ak
hemen durum ciddileşti 37k mı ?Kanka şaka falan bir yana mebla 37 K mı ak
kanka mk herseyi alkole verdim 0 imSen çözersin kanka
Bizim burada çıkışta çorbacı geyiği var , saat3 gibi git çorbacıların önüne 3 er 5 er araba görrsün yalan değil bi kaç defa ben de gittimVol deyince benım aklıma hep pavyon geceleri geliyo
canim bu gece seninim canim
pavyondan cıkınca numara engel
kanka trol3hemen durum ciddileşti 37k mı ?
Kanka oradan sana 1 K çıkar ses etme dur bihemen durum ciddileşti 37k mı ?
TamamBizim burada çıkışta çorbacı geyiği var , saat3 gibi git çorbacıların önüne 3 er 5 er araba görrsün yalan değil bi kaç defa ben de gittim
Anladımİşler değişti mevzu 37 k ise 1 k ya ödetirim o parayı
AnlıyorumAnladım
karilar corbaciya git giyinip geliyom diyor gidiyor evde yatiyor pavyondaki hic bi4 kari gelmez o saate coebaciya aga onu alan taksi de goturen takside pavyon adami
Aradılar kendileri bile inanmıyor yalanlarına hemen çoklu hesap falan olabilir diyor. Yarın detaylı kontrol yapılacak diyor. Ya o kadar ümitlendim şunların yaptığına bak. Ben kendi hesabımdan zor alıyorum freebeti ne çoklu hesabı. Yarın ödenmesin bu siteyi 50 forumda konu açmassam görsünlerkapqtiysa odemez
Tamamkarilar corbaciya git giyinip geliyom diyor gidiyor evde yatiyor pavyondaki hic bi4 kari gelmez o saate coebaciya aga onu alan taksi de goturen takside pavyon adami
Haklısınkarilar corbaciya git giyinip geliyom diyor gidiyor evde yatiyor pavyondaki hic bi4 kari gelmez o saate coebaciya aga onu alan taksi de goturen takside pavyon adami
kanka cokku hesabin var mi ciddenAradılar kendileri bile inanmıyor yalanlarına hemen çoklu hesap falan olabilir diyor. Yarın detaylı kontrol yapılacak diyor. Ya o kadar ümitlendim şunların yaptığına bak. Ben kendi hesabımdan zor alıyorum freebeti ne çoklu hesabı. Yarın ödenmesin bu siteyi 50 forumda konu açmassam görsünler
Anlıyorumkanka cokku hesabin var mi cidden
Hımmmkanka cokku hesabin var mi cidden
Yok be dostum 700 lira freebet ten kazandım. Aradılar şimdi çoklu hesap falan bişeler dedi yarın detaylı kontrol edilecekmiş.Kanka şaka falan bir yana mebla 37 K mı ak
yine umut gitti umut kanka reis24 e ne olduAnlıyorum