Emeğine sağlıkArkadaşlar kasa yükselmiyor. Sizleri de daha fazla bekletmemek adına çekip 5 kişiye 20 şer tl veriyorum. Yarın başka Rolling yaparız kısmet olursa. Çekiliş için mod arkadaşı davet edelim
Emeğine sağlıkArkadaşlar kasa yükselmiyor. Sizleri de daha fazla bekletmemek adına çekip 5 kişiye 20 şer tl veriyorum. Yarın başka Rolling yaparız kısmet olursa. Çekiliş için mod arkadaşı davet edelim
kazancın daim olsun beğenenlerden veya totem yapanlar listeyi iletirsen hemen çekilişi yapalım dostArkadaşlar kasa yükselmiyor. Sizleri de daha fazla bekletmemek adına çekip 5 kişiye 20 şer tl veriyorum. Yarın başka Rolling yaparız kısmet olursa. Çekiliş için mod arkadaşı davet edelim
Tebrıkler kardesım de bence takıp edenler lıstesıcıkar sonradan begenenler geliyor hos olmaz gibi yınede senın cekılısınArkadaşlar kasa yükselmiyor. Sizleri de daha fazla bekletmemek adına çekip 5 kişiye 20 şer tl veriyorum. Yarın başka Rolling yaparız kısmet olursa. Çekiliş için mod arkadaşı davet edelim
Bence çok mantıklı.Ne alalım. Çekim yapıp 5 kişiye 20 şer yapalım mı?
Tebrikler başkanArkadaşlar kasa yükselmiyor. Sizleri de daha fazla bekletmemek adına çekip 5 kişiye 20 şer tl veriyorum. Yarın başka Rolling yaparız kısmet olursa. Çekiliş için mod arkadaşı davet edelim
Kesinlikle katılıyorumTebrıkler kardesım de bence takıp edenler lıstesıcıkar sonradan begenenler geliyor hos olmaz gibi yınede senın cekılısın
Hadi bakalım hakeden kazansın ve kazancın daim ve böyle rahat olsun her zamanArkadaşlar kasa yükselmiyor. Sizleri de daha fazla bekletmemek adına çekip 5 kişiye 20 şer tl veriyorum. Yarın başka Rolling yaparız kısmet olursa. Çekiliş için mod arkadaşı davet edelim
canın saoslunArkadaşlar kasa yükselmiyor. Sizleri de daha fazla bekletmemek adına çekip 5 kişiye 20 şer tl veriyorum. Yarın başka Rolling yaparız kısmet olursa. Çekiliş için mod arkadaşı davet edelim
AynenKesinlikle katılıyorum
Hocam siz belirleyin. İlk çekiliş size mi yolluyorum paparadan?kazancın daim olsun beğenenlerden veya totem yapanlar listeyi iletirsen hemen çekilişi yapalım dost
genelde oyle oluyor xzatenBegenip cikan adama cikar burda takip eden adama cikmaz . Hakszlik olur bence sen bilirsn usta yinede