beni de milan yatırdı ama hocam senin kuponu görünce acımı unuttum çok yazık olmuş basketbol da Euro lig futbolda Uefa avrupa ligi pandemiden sonra çok değişik şeyler oluyor akıl sağlığını zorluyor artık geçmiş olsun kardeşYine 1 gole yattık leverkusenden nasıl olacak bu isler
Ekli dosyayı görüntüle 129159Ekli dosyayı görüntüle 129160
Gol atari maç başı 1.05 olan takımlar gol atamadi abi kismet yokBunu nasıl başarmışlar çok merak ettim gerçekten, %67 topa sahip olma 500 başarılı pas,14 gol denemesi istatistiklerde ezmişler gol atmamayı nasıl başardılar acaba
Ekli dosyayı görüntüle 129165
Almanya nere isvicre nere dost tamam young boys atak futbol oynuyorda defansi da öyle ahim sahim degil ne bileyim dost Ya hadi dedik 1 1 gelir belki bunuda yedi@erhanbey22 bize denk gelir böyle maçlar dost sağlık olsun demekten başka birşey gelmiyor elden
saadece unıted 0 bitti dost 0 bilmek zor oranlar çok cazipAlmanya nere isvicre nere dost tamam young boys atak futbol oynuyorda defansi da öyle ahim sahim degil ne bileyim dost Ya hadi dedik 1 1 gelir belki bunuda yedi
Ekli dosyayı görüntüle 129168
Çok saglam kupon muş haaa Oluru olan maçları oynamışın... Ben bu kuponu görmedim romayı çıkarırdım ama yatarmışim lanet levekusen den zaten korneri den yattık... İncinmissin dediYine 1 gole yattık leverkusenden nasıl olacak bu isler
Ekli dosyayı görüntüle 129159Ekli dosyayı görüntüle 129160
Multisi herhalde @bayramyay1'inYayrambay mı dost
Olabilir dost ama toplam katılımcı 5 kişiyse neden çekiliş yapmışlarMultisi herhalde @bayramyay1'in