- 6,720
- 2,433
- 113
Tek sermayem iki tane topum var , onların da ilikleri kuruyana kadar bunun sülalesiyle ilgilenebilirim hiç sıkıntı değil. Adam piç dedi sövdü siktiroldu gitti böyle bişey yok ya
Kardeşim kusura bakma da beni sinir ediyorsun . Bilet 30 lira atla gel yer içeriz para lazım değil ücretli çalışmıyorum ben para biriktirmene gerek yok mkah ulan Barış be nasıl içime oturdu bi kere 500ü göremedik vallahi gelecektim
kanka 0la napcaz allah aşkına yaKardeşim kusura bakma da beni sinir ediyorsun . Bilet 30 lira atla gel yer içeriz para lazım değil ücretli çalışmıyorum ben para biriktirmene gerek yok mk
Olm bişeye güveniyorum da çağırıyorum heralde yaşım 31 , 15 yaşında değiliz var bi bildiğimiz rahat ol sen ya1kda duracaktık en azından bi gece içer adam gibi takılırdık yok mu la bi 1k parası olan
Erhan gidiş gelişe 60 lira bilet desen yiyip içip takılmada 350-400 e kurtarırsın la.Yakınsınız işte bas git Erosusun evde 1-2 gün kafa dinlesene1kda duracaktık en azından bi gece içer adam gibi takılırdık yok mu la bi 1k parası olan
Gelişe bulsun yeter yahuErhan gidiş gelişe 60 lira bilet desen yiyip içip takılmada 350-400 e kurtarırsın la.Yakınsınız işte bas git Erosusun evde 1-2 gün kafa dinlesene
Tamam o zaman yarın kasa yapalım 200 bulursak geliyom 30 lirada yok vallahi son kursunu attık telefonuda yere düşürdük iyi mi bi tane tuslu vardı onunda ışığı gitti hay böyle işeOlm bişeye güveniyorum da çağırıyorum heralde yaşım 31 , 15 yaşında değiliz var bi bildiğimiz rahat ol sen ya
Tamam anlaştık rakı değil gider köpek öldüren içeriz sen rahat ol biz anadolu çocuğuyuz az önceki gibi .... çocuğu değiliz paraya tamah etcek kardeşimTamam o zaman yarın kasa yapalım 200 bulursak geliyom 30 lirada yok vallahi son kursunu attık telefonuda yere düşürdük iyi mi bi tane tuslu vardı onunda ışığı gitti hay böyle işe
Köpek öldüren hangi alkol oluyor reisTamam anlaştık rakı değil gider köpek öldüren içeriz sen rahat ol biz anadolu çocuğuyuz az önceki gibi .... çocuğu değiliz paraya tamah etcek kardeşim
Şarabın litresinin 25 lira olanıKöpek öldüren hangi alkol oluyor reis
Sanırım bizim burada öküzgözü denilen alkolden bahsediyorsun ErosŞarabın litresinin 25 lira olanı
Yok kardeşim o 45 lira ben biricik ve akdeniz incisinden bahsediyorumSanırım bizim burada öküzgözü denilen alkolden bahsediyorsun Eros
öküzgözü üzüm bro bu kadar cahil olmayın en sevdiğim kalecik karası tam sevişmelik barış sözüm meclisten dısarıSanırım bizim burada öküzgözü denilen alkolden bahsediyorsun Eros
Adam her şeyi biliyor be Eros her gün mutlaka içiyor musun?Yani halk dili ile alkolik kavram vardır ya o şekilde misin kardeşim merak ettimdeYok kardeşim o 45 lira ben biricik ve akdeniz incisinden bahsediyorum
Turasan içeceksin o zaman Afrodizyak forever , kışın kalecik karasıyla az sıcak şarap pişirip sevişmedim üniversite yıllarımda ah ahhöküzgözü üzüm bro bu kadar cahil olmayın en sevdiğim kalecik karası tam sevişmelik barış sözüm meclisten dısarı
Kanka sevişmeye bire bir gelen şey sıvıda değil atıcan 2 kapak dumanı sen o zaman gör nasıl sevişiliyoröküzgözü üzüm bro bu kadar cahil olmayın en sevdiğim kalecik karası tam sevişmelik barış sözüm meclisten dısarı
Uyandığımda bir bardak viski yada shot biralardan bi tanesini sigarayla içmezsem uyanamam maalesefAdam her şeyi biliyor be Eros her gün mutlaka içiyor musun?Yani halk dili ile alkolik kavram vardır ya o şekilde misin kardeşim merak ettimde