30u hiç ettiler senin kardeşimOnay geldikten sonra diyor daha onay bile gelmedi
30u hiç ettiler senin kardeşimOnay geldikten sonra diyor daha onay bile gelmedi
9 TL 110 yaptım ondandırTabikide kanka.Promosyonlardanda bak.30 dakikayı geçen çekimlere para ödüyorlar.Ben 2-3 kez almıştım
Sen hangi üniden mezundun ziraat mühendisliği dediydin heraldevallaha öyle ne paralar geldi geçti yine 0ız yetenek valla
ben 5 lirayı 300 yaptım 10dkda ödediler sitede sıkıntı var9 TL 110 yaptım ondandır
Kanka parayı ödedikten sonra yaz.Çekimim 30 dakikayı geçti diye o zaman onaya bakmıyorlar ben kaç kez yaptımOnay geldikten sonra diyor daha onay bile gelmedi
Gül verdinmi siteyeben 5 lirayı 300 yaptım 10dkda ödediler sitede sıkıntı var
TamamKanka parayı ödedikten sonra yaz.Çekimim 30 dakikayı geçti diye o zaman onaya bakmıyorlar ben kaç kez yaptım
yok manisadan mezunum endüstriSen hangi üniden mezundun ziraat mühendisliği dediydin heralde
Hosgeldın bro30 dk oldu atlasbet 100 yolluycak bu nasıl site la gelse 50 atardık
Erhan atama olmadı mı ka Endüstride iyi iş alanı vardı diye biliyorumyok manisadan mezunum endüstri
Asıl sen hoşgeldinHosgeldın bro
Bn burdaydım broAsıl sen hoşgeldin
Roll fln yokmuAsıl sen hoşgeldin
Tamam lo kbBn burdaydım bro
Çekim beklemedeRoll fln yokmu
kanka benım durumlar uzun hikaye ailevi sıkıntılar hastane falan yani konusturma beni şimdiErhan atama olmadı mı ka Endüstride iyi iş alanı vardı diye biliyorum
At bro ılk sırada benım