- 13,418
- 8,911
- 113
Reis senin ciğer böbrek üzülerek söylüyorum ama pert olmuşturUyandığımda bir bardak viski yada shot biralardan bi tanesini sigarayla içmezsem uyanamam maalesef
Reis senin ciğer böbrek üzülerek söylüyorum ama pert olmuşturUyandığımda bir bardak viski yada shot biralardan bi tanesini sigarayla içmezsem uyanamam maalesef
içimi parçaladın var ya eylül ekim kasım aralık ocak 5 ay nevşehirdeydimTurasan içeceksin o zaman Afrodizyak forever , kışın kalecik karasıyla az sıcak şarap pişirip sevişmedim üniversite yıllarımda ah ahh
Evett öyle zaten , hedefim 41 yaşını görmemekReis senin ciğer böbrek üzülerek söylüyorum ama pert olmuştur
her gece olacakherkese
Olm sen turasanı da biliyosan daha da bişey demiyorum helalin var , arabanın bagajını doldurur doldurur gelirdim her gittiğimde öyle bi lezzet yokiçimi parçaladın var ya eylül ekim kasım aralık ocak 5 ay nevşehirdeydim
bi manita vardı nasıl güzel sevişiyor allahım hayatımda ilk defa bu kadar iyisini gördüm
herkese turasan kalecik karası cugara kafa bi milyon şimdi 20 lira kovalayacak adam olduk tüh bize
As Hüseyinim
Turasan iyi ya kocabağ daha iyi ama bence şahsi fikrimOlm sen turasanı da biliyosan daha da bişey demiyorum helalin var , arabanın bagajını doldurur doldurur gelirdim her gittiğimde öyle bi lezzet yok
Naber gülümAs Hüseyinim
Tüh bize tabi yaaa , ben geçmişimden hiç bahsetmicem geldiğinde görürsün suratıma tüh dersin o zaman mk yılları geçti gitti işte amaaaaniçimi parçaladın var ya eylül ekim kasım aralık ocak 5 ay nevşehirdeydim
bi manita vardı nasıl güzel sevişiyor allahım hayatımda ilk defa bu kadar iyisini gördüm
herkese turasan kalecik karası cugara kafa bi milyon şimdi 20 lira kovalayacak adam olduk tüh bize
İyi yavrum nolsun yav bi roll patlattık dagıtımı yaptık son kalanla yine 0ızNaber gülüm
30 dk oldu atlasbet 100 yolluycak bu nasıl site la gelse 50 atardıkİyi yavrum nolsun yav bi roll patlattık dagıtımı yaptık son kalanla yine 0ız
Kanka daha be istiyorsun direk çekim geçikme bonusu iste yüklüyorlar 30 lira30 dk oldu atlasbet 100 yolluycak bu nasıl site la gelse 50 atardık
atlasbeti hiç bilmem oynamadım valla30 dk oldu atlasbet 100 yolluycak bu nasıl site la gelse 50 atardık
kanka senin isim neydi be kardeşim hep sorcam unutuyomKanka daha be istiyorsun direk çekim geçikme bonusu iste yüklüyorlar 30 lira
Kanka daha be istiyorsun direk çekim geçikme bonusu iste yüklüyorlar 30 lira
Tabikide kanka.Promosyonlardanda bak.30 dakikayı geçen çekimlere para ödüyorlar.Ben 2-3 kez almıştımVar mı öyle bsy
vallaha öyle ne paralar geldi geçti yine 0ız yetenek vallaTüh bize tabi yaaa , ben geçmişimden hiç bahsetmicem geldiğinde görürsün suratıma tüh dersin o zaman mk yılları geçti gitti işte amaaaan
Onay geldikten sonra diyor daha onay bile gelmediTabikide kanka.Promosyonlardanda bak.30 dakikayı geçen çekimlere para ödüyorlar.Ben 2-3 kez almıştım