- 8,876
- 9,606
- 113
Kral naptın oldumu limitPremiuma gecmeden hepsipaydan talep ettim vermedi simdi premiuma gecicem ama olcagini sanmiyorum bakalim
Kral naptın oldumu limitPremiuma gecmeden hepsipaydan talep ettim vermedi simdi premiuma gecicem ama olcagini sanmiyorum bakalim
Bozumculara güvenme hele forumda bozam edem diyen e de güvenme tokatlanirsin kendi işini kendin gör 2 günde gelir tel alırsın paranı hemen hiç uğraşma bozumcularla onlarda zaten telefon gelene kadar paranı vermez her türlü beklersin zaten kendi işini kendi görTamam kral iyice bakayim, peki bu bozumculara bozdur miyim o zaman
Eyw reis bulaşmam bozumcuyaBozumculara güvenme hele forumda bozam edem diyen e de güvenme tokatlanirsin kendi işini kendin gör 2 günde gelir tel alırsın paranı hemen hiç uğraşma bozumcularla onlarda zaten telefon gelene kadar paranı vermez her türlü beklersin zaten kendi işini kendi gör
Oldu dost 5K limit cıkdı. Misal 1K harcadim pesinmi odenmesi gerekiyor taksitle oluyomu acabaKral naptın oldumu limit
Reis hic bilgim yok ama taksitledir, biseyler alcam, telf alirim belki bakacazOldu dost 5K limit cıkdı. Misal 1K harcadim pesinmi odenmesi gerekiyor taksitle oluyomu acaba
Dost bosa umutlanma bence alamayiz. Bak denedim 1 tane urun vermiyor yani.Reis hic bilgim yok ama taksitledir, biseyler alcam, telf alirim belki bakacaz
Hepsi pay dan şimdi al sonra öde ürünlerine bakican her urun olmuyor zaten sadece hepsi pay ile alinabilen ürünleri veriyorDost bosa umutlanma bence alamayiz. Bak denedim 1 tane urun vermiyor yani.
Zararın neresinden dönersen kardır zevkine oyna bu illeti zevkineArkadaşlar berbat bi durumdayım şu an için kira içeriye borc var 16k cepte 0 kredi kartı 0 kredi alamıyorum cuma günü ödeme yapmazsam evden atilicam ev sahibi kesin konuştu haklı da bi çıkar yol düşünüyorum bulamıyorum 4 günüm var tefeci falan tanıdık olsa direkt düşünmeden aliczm son çare bi çıkar yol aklına gelen var mı tefeci olur senetle paraya donusturulebilecek bi şey satan olur
tefeciler eskisi gibi ödemezse vururum kafasıyla çalışmıyor para daha önemli teminat ve kefil istiyorlar artık hayatta vermezTefeci sana para vermez iş yerinden avans iste vermiyorsa da bekle maaşında öde kirayı odemedin ertesi sabah seni kapıya koyamaz kardeşim sen tefeciden 20 alsan bile ki vermez 40 yapıyım ikisini bir ödeyeyim diceksin bu teskale her zaman böyle kiracı olduğun içinde Allah yardımcın olsun
Reis onla uğraşamam simdi yarin ararriz musteri hizmetlerini sorarız, benim biladerde normal banka kartiyla yapiyor, hepsi pay limiti 60kymis sordum, musteri hizmetlerini ara konus yaparlar diyorDost bosa umutlanma bence alamayiz. Bak denedim 1 tane urun vermiyor yani.
30/35 puanla veriyorlar oda senden alamazsa seni en ince yerinden yakalayabilecegi bir ahbap tanıdığı varsa eskisi gibi değil düzen aynen öyle senet imzalar geçerim muhabbeti yok artıktefeciler eskisi gibi ödemezse vururum kafasıyla çalışmıyor para daha önemli teminat ve kefil istiyorlar artık hayatta vermez
O dediginde olmuyor dost. Icra vs sıkıntılı kisilere vermezlerHepsi pay dan şimdi al sonra öde ürünlerine bakican her urun olmuyor zaten sadece hepsi pay ile alinabilen ürünleri veriyor
İcrada vardı borçda vardı 1500 tl limit vardı premium olunca 6700 oldu bende anlamadım ama kullanamıyorum ilk taksiti peşinat istiyorO dediginde olmuyor dost. Icra vs sıkıntılı kisilere vermezler
Peşinatı karşılayan bozumcular da var dost geçen ay 2 işlem yapmıştım o şekildeAga buna boşa premiemuna üye olduk ya lanet gelsin 1 tl de boşa gitti
yarın iptal ettireceğim yoksa her ay 20 tl çeker bu benim hesaptan.
Ağrımayan başımızı ağrıttık.Olmuyor peşinat meşinat diyor.
Vallahi bıktım ya bıktımmmmmmmmmmm
kral banda anlat berbat durumdayımKısa süreli bi çözüm var aslında 2.5 - 3 K para özelden numaranı yaz Anlatayım
Bana da lütfenKısa süreli bi çözüm var aslında 2.5 - 3 K para özelden numaranı yaz Anlatayım