- 1,538
- 2,190
- 113
Bu durumdayken bende sikiyim çözümü kanmayın sakın düşene tekme vurmayinKısa süreli bi çözüm var aslında 2.5 - 3 K para özelden numaranı yaz Anlatayım
Bu durumdayken bende sikiyim çözümü kanmayın sakın düşene tekme vurmayinKısa süreli bi çözüm var aslında 2.5 - 3 K para özelden numaranı yaz Anlatayım
Bankalardan mı bahsediyorsun? Hepsiburada mı?90 gün ödeme yapmadıktan sonra hemen icraya veriliyor mu arada süre var mı bilen var mı
O dandik urun dedigin nedir ben ne denediysem olmadiki. Gerci pekde onemi yok iptal edemedik pc lazımmıs artik yarin arayip kapattircazBen yarın iptal ettireceğim arayıp.Boşa sakın premiuma geçmeyin.
Hiçbirşey doğru düzgün alınmıyor.Önden al sonra öde ürünleri hep dandik ürünler.
Telefon içinde peşinat istiyor.
BankalarBankalardan mı bahsediyorsun? Hepsiburada mı?
market alışverişinde ve giyimde falan peşinat istemiyor heralde denemedim ama.onları da internetten almayı sevmiyorum.O dandik urun dedigin nedir ben ne denediysem olmadiki. Gerci pekde onemi yok iptal edemedik pc lazımmıs artik yarin arayip kapattircaz
Tanimiyorsan 2.7K yerine 1 bardak soguk su icersin dikkat etmarket alışverişinde ve giyimde falan peşinat istemiyor heralde denemedim ama.onları da internetten almayı sevmiyorum.
2700 liraya biriyle anlaştım.Yarın yapacağız çarşamba veya perşembe atacak parayı hesabıma.
6500 liraylık telefon alıyormus.peşinatı o karşılıyor.kargosu gelıncede benım 2,7k yı atacak hesabıma.
giyim şeylerine baktım mesela pantolon gömlek falan beğenmedim ben her marka giyinmiyorum.
market desen zaten heryer market.internetten alacak halim yok o tarz şeyleri.
bize para lazım para.siteye yükleme yapacak para lazım.kumar oynuyacak para lazım.
numarası var telegramdan buldum murat diye biri. tanımıyorum ama kendini riske atmazTanimiyorsan 2.7K yerine 1 bardak soguk su icersin dikkat et
Ins sorun cikmaz dkkkat et yinedenumarası var telegramdan buldum murat diye biri. tanımıyorum ama kendini riske atmaz
bu işten kazanc elde ediyor.numarası var wp dan konuşuyoz şuan.polis ve mahkemeyle uğraşmak istemez.
a14 ya da m14 telefon alacam diyor.ne bunlar hangi marka.Ins sorun cikmaz dkkkat et yinede
Pesin fiyatı 6K telefoncuda bi 4K 4.5K civarlarinda alir diye dusunuyorum. Tabi once gidip sor telefonculara alirmisiniz taksitle alicam nakit ihtiyac diye ona gore hareket edersin ben ole yapiyodumbu telefonu 1000 tl peşinat bulup alsam arkadaşlar. 2.ci el telefonculara kaça satarım geri
bana 1000 tl peşinatla birlikte ve 5000 tl hazır limit ile birlikte 6395 tl ye geliyor
546 tl de işlem ücreti yazıyyor. toplamda 6395 tl ye gelıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 416707
4-4.5 kbu telefonu 1000 tl peşinat bulup alsam arkadaşlar. 2.ci el telefonculara kaça satarım geri
bana 1000 tl peşinatla birlikte ve 5000 tl hazır limit ile birlikte 6395 tl ye geliyor
1k bulsam böyle yapacağım.dursun o zaman hazır limit iptal etmiyim.parayı atmazsa eğer kötü olur evet.Bencede bu sekil yap hem 2.7Kdan fazla eline gececegi kesin en kotusu 3750 4K verilir piyasasi 6K kapali kutu telefon. Hemde dolandirilma riskinden kurtulmus olursun
Cok zor maks verecekleri bu telefona 3kbu telefonu 1000 tl peşinat bulup alsam arkadaşlar. 2.ci el telefonculara kaça satarım geri