- 6,212
- 5,392
- 113
Dostlar rolling kurallari bastan soylenmesi gerekmiyor mu bi deyin hele bana
Ne yapmak istiyorsun kardeşim 500 3 kişiye ödül dağıtılacak 200 rolcü ustü senin amacın neDostlar rolling kurallari bastan soylenmesi gerekmiyor mu bi deyin hele bana
Nasıl yani dostDostlar rolling kurallari bastan soylenmesi gerekmiyor mu bi deyin hele bana
Bi dk dost ben boyle isler yapacak adam degilim senin yaptigin yanlis. Bastan belirlersin kurallari 2 saattir 200 icin mi ugrasiyorum? Dostlsr karar versin hepsini atayin kalmasin paranNe yapmak istiyorsun kardeşim
Bence 2 kişi ideal 3 fazla zaten belli başladığın rakam agaBi dk dost ben boyle isler yapacak adam degilim senin yaptigin yanlis. Bastan belirlersin kurallari 2 saattir 200 icin mi ugrasiyorum? Dostlsr karar versin hepsini atayin kalmasin paran
Balığa limon sıkma dost otur heleBi dk dost ben boyle isler yapacak adam degilim senin yaptigin yanlis. Bastan belirlersin kurallari 2 saattir 200 icin mi ugrasiyorum? Dostlsr karar versin hepsini atayin kalmasin paran
Bunu baştan soyleyeceksin. Asil senin amacim ne ben anlamadim? Aynisini abuzere yapmissin senin amacin nedir?Ne yapmak istiyorsun kardeşim 500 3 kişiye ödül dağıtılacak 200 rolcü ustü senin amacın ne
Tamam isde abu devam etsin başkası yapmasına gerek yok aga bosaSenden önceki kazanç sağlayan rolculer Ekli dosyayı görüntüle 628521
Attığım resme bak senden önceki herkes aynı şekilde ama bir tek sen sorun yaptinBunu baştan soyleyeceksin. Asil senin amacim ne ben anlamadim? Aynisini abuzere yapmissin senin amacin nedir?
Tek bi sorum olacak kaybetsen senden bi sey cikacak miydiBunu baştan soyleyeceksin. Asil senin amacim ne ben anlamadim? Aynisini abuzere yapmissin senin amacin nedir?
Rol yapabilirim müsaitse durumAttığım resme bak senden önceki herkes aynı şekilde ama bir tek sen sorun yaptin
Abuzere de yablis yapmissin. Burada nova rolling yaptirir ben yaptiririm cuta yaptirir bircok kisi yaptirir kurallari bastan sotler. Senin yaptigin uyaniklik.Attığım resme bak senden önceki herkes aynı şekilde ama bir tek sen sorun yaptin
Dost bak yanlisa destek cikmayin. Burada yaptigi dogru degil.Tek bi sorum olacak kaybetsen senden bi sey cikacak miydi
0 dan basladin dost ama
Bunu sayma bu saf adam bir acidan hakli dost banada yarisi demistin bilemedimSenden önceki kazanç sağlayan rolculer Ekli dosyayı görüntüle 628521
Kardeş ben roll parasını hibe etmisim zaten atacağın 500 takipçilere dağıtılıyor çenemi koyuyom sanıyorsun amaç dostlarla paylasmak abuzerin attığı para komple dağıtıldı konudaBunu baştan soyleyeceksin. Asil senin amacim ne ben anlamadim? Aynisini abuzere yapmissin senin amacin nedir?
Saf sensin mqBunu sayma bu saf adam bir acidan hakli dost banada yarisi demistin bilemedim
Ee knk tmm swn diyorsun ki 500 sen al 500 bana ver ben 500 başka kişilere vereyim onlarda roll yapsın mantıklı ve güzel bu düşünce yaniKardeş ben roll parasını hibe etmisim zaten atacağın 500 takipçilere dağıtılıyor çenemi koyuyom sanıyorsun amaç dostlarla paylasmak abuzerin attığı para komple dağıtıldı konuda
Kardesim dağıtıp dagitmaman beni ilgilendirmiyor. Sen yanlis yapiyorsun. Ben kendimi enayi yerine koydurtmam. Bastan soyleyeceksin kurallari 200tl icin 2saat ugrasmayacak millet. Abuzere de çökmüşsün ayiptirKardeş ben roll parasını hibe etmisim zaten atacağın 500 takipçilere dağıtılıyor çenemi koyuyom sanıyorsun amaç dostlarla paylasmak abuzerin attığı para komple dağıtıldı konuda
Bende takip etmistim benim payimi verin puahhahahBeni karıştırmayın abi dağıtım yapacam diyince ben kabul ettim o kadar kişi takip etti benim rolü yapmış ta gördüğüm kadarıyla oda gidecekti en azindan başkaları da aldı ama bu bakiye düşük şimdi ona bisey diyemem