- 6,212
- 5,392
- 113
Bunu soyleyen benim la. O diyorki 200rolcuye at 500 bana 🤣🤣🤣Ee knk tmm swn diyorsun ki 500 sen al 500 bana ver ben 500 başka kişilere vereyim onlarda roll yapsın mantıklı ve güzel bu düşünce yani
Bunu soyleyen benim la. O diyorki 200rolcuye at 500 bana 🤣🤣🤣Ee knk tmm swn diyorsun ki 500 sen al 500 bana ver ben 500 başka kişilere vereyim onlarda roll yapsın mantıklı ve güzel bu düşünce yani
Suvat üstadım sana kurban olsun adamBende takip etmistim benim payimi verin puahhahah
Çokmussun derken adam cebine indirmediki ki indirse bile roll sahibiKardesim dağıtıp dagitmaman beni ilgilendirmiyor. Sen yanlis yapiyorsun. Ben kendimi enayi yerine koydurtmam. Bastan soyleyeceksin kurallari 200tl icin 2saat ugrasmayacak millet. Abuzere de çökmüşsün ayiptir
Yav sen adım atsana niye tartışıyonuz at 1 adım daha ya herro ya merroKardesim dağıtıp dagitmaman beni ilgilendirmiyor. Sen yanlis yapiyorsun. Ben kendimi enayi yerine koydurtmam. Bastan soyleyeceksin kurallari 200tl icin 2saat ugrasmayacak millet. Abuzere de çökmüşsün ayiptir
Abuzerin rol ile yaptığı bakiye Abuzer ve takipçiler arasında komple dağıtıldı birde roll parasiatildi 1 TL almadım hala neyi savunuyorsunKardesim dağıtıp dagitmaman beni ilgilendirmiyor. Sen yanlis yapiyorsun. Ben kendimi enayi yerine koydurtmam. Bastan soyleyeceksin kurallari 200tl icin 2saat ugrasmayacak millet. Abuzere de çökmüşsün ayiptir
At dost bekliyorumLa beni bilen biliyor ben haksizliga gelemem kendimi de kendi isteyim disinda sktrtmem. 1kisiye rolling parasi atiyorum. Kimse uyanıklık yapmasin
Valla knk ben bisey demem o zmnBunu soyleyen benim la. O diyorki 200rolcuye at 500 bana 🤣🤣🤣
La dur körükleme fiximi görüyorlar resimde bisey yapmazlar demiBende takip etmistim benim payimi verin puahhahah
Daha bu fragman.@yasyn55 yasom tuzlu aldım çekirdeği😁😁
Beni bağlamaz vallaha artık ilgilenmiyorum kim kimi yerse yesin ben izleyiciyi bak hiç karisiyomym bitti o film titannnDaha bu fragman.
Az sonra shell tepemize binerse o zamn gor