Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Florida Haritadan Silinecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
746
225
43
Mümkün deil kardeş işin ucu dine dayanıyor diye düşünüyorum ben.konuyu açmaya kalkarsak çok uzar ama dünyada gelismis hiç bı Müslüman ülke yok hep gavurlar geliştiriyor teknolojiyi alakası ne bilmem ama öyle iste
Gorunenlerin arkasında 100 yıllık gorunmeyenleri hesaba kimse katmamiş bekleyip gorecez

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
551
113
Tamam florida silinecek de geriyo 49 eyalet kaliyo hepsini bekleyelim mi kaç yüz yil sürer hepsinin silinmesi ona göre bekleyelim zamandan yemeyelim mazallah bi 500 yil beklemek lazim çünkü

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,225
6,409
113
Gorunenlerin arkasında 100 yıllık gorunmeyenleri hesaba kimse katmamiş bekleyip gorecez
Bu hikayeleri Ankara makarnası posetlerinin içine öğüt olarak yazıp koyun hocam burdakiler kumardan kafayı yemiş olsada akıllı insanlardır sürü psikolojisine kapilmazlar.
Türkiye bu psikolojiden kurtulmadan bir cacık olmaz ülke zaten en az 300 yıl geri gitmiş siz hala neden bahsediyosunuz tamam şimdi vatan haini ilan edip polisi arayabilirsin

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,715
723
113
Dün izlediğim bir youtube videosunda kendisinin 2337 yılından geldiğini zamanlar arası Seyehat ettiğini söyleyen bir kişi vardı video 5 yıl önce çekilmiş 2024 yılının ekim ayında florida diye bir şehir kalmayacak diyordu. Ve amerikan 2035 yılında yerini Türkiye ye bırakacak diye bir sözü vardı.
Biraz önce izlediğim haberde florida yı milton kasırkası saat de 247 km hızla yaklaştığı söyleniyor.
O elamanın instasını bulan varmı. Maçları da bilir 3 5 maç danışalım.

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
746
225
43
Bu hikayeleri Ankara makarnası posetlerinin içine öğüt olarak yazıp koyun hocam burdakiler kumardan kafayı yemiş olsada akıllı insanlardır sürü psikolojisine kapilmazlar.
Türkiye bu psikolojiden kurtulmadan bir cacık olmaz ülke zaten en az 300 yıl geri gitmiş siz hala neden bahsediyosunuz tamam şimdi vatan haini ilan edip polisi arayabilirsin
Yaşın kaç. Sen dedenle hiç oturup muhabbet ettinmi. Geçmişle alakalı ne biliyorsun tarihini okumusmusun ondan bahset bana

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,756
47,200
113
Aynen dost buna tikla daha bi ton canli yayin yapan var ama daha baslamadi kasirga
Ne zamanmış bronhic canlı kasırga izlemedim.baslamadan sağdaki 2 kameradaki görüntüler pek iyi deil başlayınca kamera yok olur demekki.bide görüntüler çok kötü be

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,225
6,409
113
Yaşın kaç. Sen dedenle hiç oturup muhabbet ettinmi. Geçmişle alakalı ne biliyorsun tarihini okumusmusun ondan bahset bana
Evet dedemle çok muhabbet ettim 30 40 arası yaşım diyelim dedemin bana söylediği en önemli söz ayyaş denilenlerin kurduğu ülkeyi din tuccarlari geri sattı umarım siz geri alırsınız diyodu en son rahmetli olmadan

mamadu41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,412
664
113
Dün izlediğim bir youtube videosunda kendisinin 2337 yılından geldiğini zamanlar arası Seyehat ettiğini söyleyen bir kişi vardı video 5 yıl önce çekilmiş 2024 yılının ekim ayında florida diye bir şehir kalmayacak diyordu. Ve amerikan 2035 yılında yerini Türkiye ye bırakacak diye bir sözü vardı.
Biraz önce izlediğim haberde florida yı milton kasırkası saat de 247 km hızla yaklaştığı söyleniyor.
1-Florida şehir değil eyalet
2-Kasırga Abd'ye hiçbir şey yapmaz (Katrina kasırgasında bile New Orleans çok büyük zarar görmüştü o da deniz seviyesinin altında kaldığı için sel olmuştu)
3-Türkiye şu an Abd'den 50 yıl geride yakalaması bile bi 100-150 yıl alır biz Abd'yi anca yeni yıla girerken geçeriz😬😬

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,468
7,163
113
2 hafta önce helene kasırgası vurmuştu abd'i 259 kişi mi ne ölmüştü yüzbinlerce kişi elektriksiz kalmıştı. onun saatteki hızı 229 km imiş bu gelen milton kasırgası 279 a ulasacak diyorlar

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
86,756
47,200
113
2 hafta önce helene kasırgası vurmuştu abd'i 259 kişi mi ne ölmüştü yüzbinlerce kişi elektriksiz kalmıştı. onun saatteki hızı 229 km imiş bu gelen milton kasırgası 279 a ulasacak diyorlar
Hersey oncesen belli oluyor uyarilar yapiliyor nasil 259 kisi ölüyor anlamiyorum u havada disardami geziyorlar adamlar

nazceso

Ganlı köyneğin gele🤦
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
635
152
43
Yağmur yağar gibi fırtına oluyor orda.adamlar alışık 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...