Ben bonusu ekleyemedim nasıl eklentininFormenbetten cekim yapan varmi
Talep verdim oldu ama 2 saat oldu cekim talebi verim hala gelmedi kontrol asamisinsa diyorBen bonusu ekleyemedim nasıl eklentinin
Bosuna uye olma atmaz bunlar canli destek adam akilli cevap bile vermiyorBen bonusu ekleyemedim nasıl eklentinin
Kardes 2 bucuk aaat oldu 200 tlyi gondermediler dumendelerArkadaslar yatirim sartsiz alamayan varsa degerlendirin
!
Aga para atmiyorlar 3 saat oldu nerdeyse hala siradasiniz diyor dumenci siteBen kaybettim insallah alirsiniz 1000 yap 200 cek 3000 yap 400 cek
Bana geldi şimdiAga para atmiyorlar 3 saat oldu nerdeyse hala siradasiniz diyor dumenci site
Ne geldi kral sanaBana geldi şimdi
300₺ çekimNe geldi kral sana
Kac saate geldi kardesimBana geldi şimdi
Kac saate geldi kardesim300₺ çekim
1.5-2 saat felanKac saate geldi kardesim
Bneim tam 2 bucuk saat oldu bankayla cekim verdim gelmedi vallahi ya neden acaba cok da ihtiyacim var suan ama gondermiyorlar1.5-2 saat felan
Alip napican kardes 3 saat olucan nerdeyse tik yokBiz daha bonusu alamadık
20 lira ateşle de bu götler 00.45den belli bonus için bekletiyor daha gelmedi şunlara mahkum etme beni kral1.5-2 saat felan
Kardesim bana gelirse vallahi ben ateslicem sana20 lira ateşle de bu götler 00.45den belli bonus için bekletiyor daha gelmedi şunlara mahkum etme beni kral
Bu galiba site adami kral gelmez para20 lira ateşle de bu götler 00.45den belli bonus için bekletiyor daha gelmedi şunlara mahkum etme beni kral